ابطال مجوز صنایع آلاینده در دستور کار

اصل مطلب:

0 (0) مدیر کل ایمنی، محیط زیست و انرژی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: مجوز صنایعی که تا

...
آنـچه در این مقاله می‌خوانیم
0
(0)
مدیر کل ایمنی، محیط زیست و انرژی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: مجوز صنایعی که تا پایان امسال برنامه خود را برای رفع آلودگی اعلام نکنند ابطال خواهد شد.

به گزارش اقتصادنیوز، رسول یاراحمدی افزود: تمام صنایعی که از وزارت صنعت، معدن و تجارت مجوز احداث دریافت کرده‌اند ملزم به رعایت دستورالعمل‌های ایمنی، بهداشتی و محیط زیست هستند.

او افزود: صنایع بالادستی و پائین دستی باید طبق قانون برنامه‌های خود را برای رفع آلودگی تا پایان امسال به وزارت صنعت اعلام کنند و اگر واحدی صنعتی اقدام به این کار نکند مجوز تولیدش باطل خواهد شد.

یاراحمدی تصریح کرد: تاکنون ۴٠ درصد از صنایع برنامه‌های خود را برای کنترل آلودگی اعلام کرده‌اند و امید است در مهلت قانونی باقیمانده تمام صنایع برنامه‌های خود را در این خصوص اعلام کنند.

او با بیان اینکه حفظ محیط زیست راهبرد وزارت صنعت، معدن و تجارت است، گفت: قانون مجوزهای لازم را به وزارت صنعت داده است و واحدهای صنعتی کشور ملزم به رعایت قوانین و دستورالعملهای ابلاغی هستند.

به گزارش روابط عمومی وزارت نفت، مدیرکل ایمنی، محیط زیست و انرژی وزارت صنعت، معدن و تجارت در این باره افزود: واحدهای پالایشگاهی و مجتمع‌های پتروشیمی که مجوزشان توسط وزارت صنعت معدن و تجارت صادر شده است نیز تابع این قانون هستند.

او افزود: وزارت صنعت از صنایع فعال در بخش خصوصی حمایت می‌کند اما رعایت اصول زیست محیطی و بهداشتی باید با جدیت مورد توجه قرار بگیرد.

این مطلب چه میزان برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد نظرات: 0

آموزش پیشنهادی

دوره جامع هوش مصنوعی برای مدیران

قیمت اصلی: 14,000,000 تومان بود.قیمت فعلی: 7,700,000 تومان.

آموزش پیشنهادی

ارتش تک نفره با هوش مصنوعی

قیمت اصلی: 4,900,000 تومان بود.قیمت فعلی: 1,290,000 تومان.

مقالات پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 7 =

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.