اتاق مدیران زن
با عنایت به اینکه تشکل های مدیران زن برای انجام مطلوبتر وظایف و ایفای نقش مؤثرتر نیازمند انسجام، هماهنگی و همفکری هستند. لذا اتاق مدیران زن که توسط معاونت امور زنان ریاست جمهوری و وزارت صنعت، معدن و تجارت در تیرماه سالجاری تاسیس گردید ، به منظور افزایش نقش زنان در تحقق توسعه پایدار، ماموریت خود را شبکهسازی، افزایش دانش تخصصی و حرفهای، توسعه کمی و کیفی مدیران، حفظ و بهرهمندی از این سرمایههای انسانی ، با هدف ارتقای بهرهوری، توان مدیریتی و ایفای نقش اجتماعی زنان در سطح ملی و بینالمللی میداند.
معاونت امور زنان ریاست جمهوری و وزارت صنعت، معدن و تجارت،تاسیس این اتاق را مسئولیت اجتماعی خود دانسته و مزیت مهم آن را همافزایی مدیران دولتی، غیردولتی، بخش خصوصی، سازمانهای مردم نهاد و دانشگاهیان میدانیم.

اهداف این اتاق که شامل “ارتقای کمی و کیفی جایگاه زنان در جایگاه مدیریتی کشور با تاکید بر مسولیتهای اجتماعی، ایجاد زمینهی مناسب برای همافزایی زنان در تحقق توسعه پایدار، فرهنگسازی عمومی نسبت به مدیریت زنان، فراهمآوری فرصتهای مناسب برای افزایش حضور زنان در حوزههای تصمیمسازی، تصمیمگیری، سیاستگذاری و مدیریتی، ترویج اخلاق حرفهای ، ترویج فرهنگ همکاری بین زنان” است؛ برنامه هایی نظیر”شناسایی موانع پیش روی مدیران زن و ارائه راهکار، مستندسازی تجربیات مدیران زن، ارایه آموزشهای مورد نیاز با هدف ارتقای مهارتهای موثر مدیران زن” در پی دارد.
در این راستا از جنابعالی دعوت می گردد تا در جهت ایجاد هماهنگی بیشتر و همچنین بالا بردن سطح کارشناسی طرح ها، تصمیمات و اقدامات آنها و تشکیل «کمیتههای تخصصی» با عضویت در این اتاق از طریق سایت www.iwmc.ir بخش عضویت، از دوره های آموزشی کوتاه مدت، دوره های تخصصی و مهارتی، سمینارها و کارگاه های آموزشی، پژوهش و مشاوره بهره مند شوید.
این مطلب چه میزان برای شما مفید بود؟
میانگین امتیاز 1 / 5. تعداد نظرات: 1
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
۱۵ مهارت ، با سریعترین رشد ممکن در سال ۲۰۲۵
خلاصه کاربردی “کتاب مینیمالیسم دیجیتال”
پادشکنندگی: کلید موفقیت پایدار در کسبوکارها
کاربردها و ابزارهای هوش مصنوعی
هوش مصنوعی این روزها جنبه های مختلف زندگی شخصی و حرفه ای همه ما را تحت تاثیر قرار داده است در این صفحه به مطالب و منابع مفیدی برای استفاده از هوش مصنوعی پرداخته ایم .
تحلیل هزینه – فایده چیست ؟
تحلیل هزینه – فایده روشی نظام مند برای تخمین زدن نقاط قوت و ضعف گزینه های مختلف و انتخاب و تصمیم گیری بین آنها باشد .
ناهماهنگی شناختی چیست؟ راههای کاهش ناهماهنگی شناختی
ناهماهنگی شناختی (تعارض شناختی) برای توصیف ناراحتی ذهنی استفاده میشود که ناشی از داشتن دو اعتقاد، ارزش یا نگرش متضاد با اعمال و واقعیت های بیرونی استفاده می شود. ناهماهنگی شناختی باعث ایجاد حس رنجش روحی درونی می شود ، تصمیم گیری های ما را ضعیف و بهره وری مان را در زندگی شخصی و حرفه ای کم می کند .
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
دیدگاهتان را بنویسید