اختلاط مؤثر با دیگران
اختلاط مؤثر
هنر ارتباط و اختلاط مؤثر با دیگران در هیچ جایی بهجز مهمانیای ه شرکت برای کارمندانش برگزار می کند، اهمیتی ندارد.
نباید فقط با افرادی که باهم در یک بخش کار می کنید همصحبت شوید، بلکه تا جایی که امکان دارد باید با افراد بیشتری اختلاط کنید. باور کنید یا نکنید اختلاط با دیگران مهارت بسیار کمی در دنیای کار و تجارت محسوب میشود. ارتباط خوب نشان میدهد ه شخصیتی دوستانه و بازدارید و به دیگران علاقهمندید.
ناتوانی از معاشرت با دیگران نشانه آن است که یا اعتمادبهنفس کافی ندارید؛ یا اینکه آنقدر متنفرید که میخواهید به صحبتهای دیگران گوش دهید.
با همه رابطه برقرار کنید. همهوقتتان را صرف صحبت کردن با یک نر نکنید. میان مدعوین بچرخید. به یاد داشته باشید ه بسیاری از مردم از معاشرت با دیگران هراس
دارند و تلاش های شما را برای ایجاد زمینه مناسب برای گفتگو ارج می نهند.
ارتباط چشمی درست برقرار کنید، با افراد درست دست بدهید و سراغ افرادی هم که تا بحال ندیده اید، بروید.
هیچ معلوم نیست تلاشتان برای سلام و احوالپرسی و شروع رابطه، چه درهای جدیدی را به رویتان خواهد گشود. اخر به این ترتیب، همکاران خود در دیگر بخش ها را هم راضی می کنید.
اختلاط با دیگران به معنی فرصت طلبی نیست. بدترین کار حین صحبت با گروه جدیدی از افراد این است که چشمتان دائم دنبال سوژه بهتر باشد. با این کار مخاطبتان احساس می کند برای شما اهمیت و ارزشی ندارد. هنگامی که با کسی صحبت می کنید، او باید توجه کامل شما را ببیند، نه چشمهای دودو زن شمارا!!!!!!
مهمانیهای مختلط شبنشینیها و دورهم جمع شدنهای خانوادگی، معمولاً به دلیل شلوغی و سروصدا، جای مطلوبی برای مکالمات جدی تجاری و کاری نیستند. بهعلاوه، در اینگونه مناسبتها و مجالس، مردم ترجیح میدهند از صحبتهای سنگین پرهیز کنند. اگر به کسی برخوردید که بالقوه میتوان با او وارد یک بحث کری سودمند شد، کارت ویزیتتان را به او بدهید و بگویید در اسرع وقت با او تماس خواهید گرفت تا قرار ملاقاتی باهم بگذارید. سپس دوباره حرفهای معمولی را از سر بگیرید.
بخشی از کتاب آداب معاشرت-دامیز
مدیران ایران
این مطلب چه میزان برای شما مفید بود؟
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد نظرات: 0
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
چرا دیگران حرفم را نمی فهمند؟
گاهی ممکن است حرفی عادی بزنیم و به بدترین شکل ممکن تعبیر شود. بررسی میکنیم که چرا دیگران حرف ما را نمی فهمند؟
مهارت ارتباط با خود
شاید بتوان گفت که مهارت ارتباط با خود، مادر مهارتهای ارتباطی دیگر است و اگر بتوانیم این مهارت را در خودمان تقویت کنیم، بهتر میتوانیم با دیگران هم ارتباطی موثر برقرار کنیم.
لیست انواع مهارتهای ارتباطی
در این نوشته به این میپردازیم که ارتباط یعنی چه و برای برقراری ارتباطاتی خوب و حرفهای، به چه مهارتهایی نیاز داریم؟
راهکارهایی برای داشتن ارتباط بهتر با دیگران
دیگه چی ، سوالی که قفل مغزمان را باز میکند!
چطور کتاب بنویسیم
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
دیدگاهتان را بنویسید