ایزو (ISO) چیست ؟
سازمان جهانی استاندارد ایزو (ISO) یک سازمان بین المللی تخصصی جهت تدوین استاندارد های بین المللی است که در حاضر از مجموعه سازمان های استاندارد ملی حدود ۱۳۰ کشور جهان تشکیل شده است . ایزو از حدود ۱۸۰ کمیته فنی تشکیل شده است. هدف ایزو ارتقاء و توسعه استاندارد و فعالیت های جهانی بین المللی و توسعه همکاری های بین المللی در زمینه های اقتصادی، تکنولوژیک، علمی و فرهنگی توأم است. نتیجه تلاش های فنی ایزو، تحت عنوان استاندارد های بین المللی، چاپ و منتشر می شوند. لازم به ذکر است که رعایت این استاندارد ها، الزامی برای هیچ کشوری ندارد و تنها در کشتیرانی الزامی می باشد.
گرفتن گواهینامه ایزو ، تضمین کننده کیفیت فرایند کیفی است ، نه تضمین کننده کیفیت محصول
استاندارد ISO 22000
استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی و ابزاری برای مدیریت ریسک محسوب می شود که منحصراً برای اطمینان یافتن صنایع غذایی از ایمنی محصولاتشان طراحی شده است .
این استاندارد، استانداردی پایه ای است که به سازمان ها و شرکت ها این امکان را می دهد که ریسک های مربوطه را شناخته و آن ها را به طور اثر بخش از نظر ایمنی و صرفه اقتصادی مدیریت کنند.
دریافت گواهینامه بر اساس این استاندارد، رویکرد سازمان شما را از شیوه سنتی آزمون کیفیت به شیوه تفکر پیشگیرانه سوق می دهد. این استاندارد رویکردی سیستماتیک در اختیارتان قرار می دهد که کلیه جنبه های زنجیره غذا، از خرید مواد خام تا مصرف نهایی در رستوران، تهیه غذا، تولید تجهیزات، ماشین آلات و مواد شیمایی و بخش خدمات نظیر کنترل آفات، شستشو، حمل و نقل و تدارکات را تحت پوشش قرار می دهد .
این استاندارد با دیدگاه انطباق و سازگاری با سایر استاندارد های بین المللی سیستم مدیریت ISO9001 طراحی شده است. بنابر این این استاندارد برای هماهنگی و یکپارچه شدن با سیستم های مدیریت موجود، ایده آل می باشد.
استاندارد ISO2200 می تواند در تمامی سازمان ها و شرکت هایی که به طور مستقیم و غیر مستقیم، در زنجیره غذایی دخیلند، مورد استفاده قرار گیرد. این استاندارد به شما امکان ارزیابی و نشان دادن مطابقت محصول در رابطه با ایمنی مواد غذایی و کنترل خطرهای مرتبط با ایمنی مواد غذایی را میسر می سازد .
این مطلب چه میزان برای شما مفید بود؟
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد نظرات: 0
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
چطور در دام کلاهبرداری های جدید نیفتیم
در شرایط خاص فعلی، شرایط برای کلاهبرداری بسیار مهیا است!
در این مطلب و وبینار، روشهای کلاهبرداری و راههای تشخیص آن را با هم مرور میکنیم.
کاربردها و ابزارهای هوش مصنوعی
هوش مصنوعی این روزها جنبه های مختلف زندگی شخصی و حرفه ای همه ما را تحت تاثیر قرار داده است در این صفحه به مطالب و منابع مفیدی برای استفاده از هوش مصنوعی پرداخته ایم .
10 مهارت برتر و ضروری برای سالهای آینده
مجمع جهانی اقتصاد در سالهای مختلف نتیجه پژوهش هایش را برای لیست کردن مهارتهای ضروری برای سالهای آینده منتشر می کند لیست 10 مهارت برتر که افراد و سازمانها در سال 2025 به آنها نیاز دارند، یکی از مهمترین منابع برای کسانی است که علاقمند هستند مهارتهای به روز را برای خود و سازمانشان ایجاد کرده باشند .
تحلیل هزینه – فایده چیست ؟
تحلیل هزینه – فایده روشی نظام مند برای تخمین زدن نقاط قوت و ضعف گزینه های مختلف و انتخاب و تصمیم گیری بین آنها باشد .
ناهماهنگی شناختی چیست؟ راههای کاهش ناهماهنگی شناختی
ناهماهنگی شناختی (تعارض شناختی) برای توصیف ناراحتی ذهنی استفاده میشود که ناشی از داشتن دو اعتقاد، ارزش یا نگرش متضاد با اعمال و واقعیت های بیرونی استفاده می شود. ناهماهنگی شناختی باعث ایجاد حس رنجش روحی درونی می شود ، تصمیم گیری های ما را ضعیف و بهره وری مان را در زندگی شخصی و حرفه ای کم می کند .
روندهای تجاری مهم در سال 2023
روندهای بیزینسی ، یکی از بهترین منابع فرصت برای مدیران و فعالان اقتصادی هوشمند است . در پایان هر سال موسسات و مراکز مختلف روندهای مختلفی از منظر های مختلف منتشر می کنند . در این مطلب ما سعی می کنیم گزیده از مهمترین روندهای بیزینسی در سال 2023 را تقدیم شما کنیم.
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
Leave a Reply