جایزه ها و مدرک های خریدنی!
ماجرای مدرک و مدرگ گرایی در کشورمان کم بود .
در چند سال اخیر ماجرای جایزه های پولی هم به آن اضافه شده است !!
اسم هایی پر جاذبه و وسوسه کننده .جایزه کارافرین برتر ، صنعت گر برتر و …..
تا به حال چندین و چند بار با بازاریابی شرکتهای فروشنده جایزه مواجه شده ام .
شخصی از روی لیستی که نمی دانم از کجا آورده تماس گرفته است و اصرار دارد که شما به عنوان بانوی برتر کارآفرین برتر انتخاب شده اید .
اول احساس خوبی می کنم برای اینکه در دام نیافتم می پرسم : چرا من ؟
می گوید به خاطر فعالیت هایی ارزشمندی که در شرکت فلان انجام داده اید .
اسم شرکتی را می برد که مدتهاست غیر فعال است !!
لبنخند رضایتم خشک می شود و شیطنتم می گیرد .
می گویم این شرکت مدتهاست غیر فعال است یعنی سایر خانم ها از این هم کمتر فعالیت کرده اند ؟!
با جدیت می گوید داوران کنفرانس از بین بیش تر از ۳۵۳۴۵ خانم شما را انتخاب کرده اند . حتما آنها با فعالیت های ارزشمند شما آشنا هستند.
می گویم بسیار خوب دستتان درد نکند من چه روزی بیایم همایش جایزه ام را بگیرم .
می گوید ، من تعرفه و فرم ها را براتون می فرستم فردا تماس مبگیرم که هر پکیجی را انتخاب کردید در خدمتتان باشیم.
می پرسم مگر جایزه گرفتن تعرفه دارد ؟
می گوید شما می توانید غرفه داشته باشید در کتاب حضور داشته باشید ، فرصت سخنرانی داشته باشید .
می گویم نمی خواهم
می گوید نمی شود !!
می گویم : پس اگر جایزه پولی است من نمی خواهم !
می گوید نفرمایید فلان افراد به شما جایزه خواهند داد و در تاریخ کشور نام شما ماندگار خواهد شد .
لبخند می زنم و می گویم مممنونم نمی خواهم
او اصرار می کند و ده بار زنگ می زند ،
یکبار برایش گفتم که در دبستان هم وقتی فهمیدم جایزه ای را مادرم خریده است و برای شاگرد اول شدنم به مدرسه داده است لذتش برایم کم شد .چه برسد به آنکه اصلا شاگرد اول هم نباشم و خودم برای خودم جایزه بخرم !!
او کارش بازاریابی است و باز زنگ می زند .
این داستان تکراری را به شکل مشابه احتمال زیاد شما هم تجربه کرده اید .
امروز با شکل ظاهرا بین المللی آنهم مواجه شدم !!
دریافت اعتبارنامه مدیریت مورد تایید بنیاد اروپایی مدیریت
دریافت جایزه جهانی مدیریت و رهبری سازمانی از بنیاد اروپایی مدیریت درپکیج های فروشی !!
شک کردم ، یعنی درکشورهای پیشرفته هم اینگونه جوایز و اعتبار نامه ها را می فروشند ؟!؟
ندا مفاخری – مربی و مشاور کسب و کار
کانال مدیران ایران @modiriran☕️
این مطلب چه میزان برای شما مفید بود؟
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد نظرات: 0
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
مدیریت مالی در شرایط بحرانی
بهره وری چیست و چطور بهره وری را افزایش دهیم؟
چطور در دام کلاهبرداری های جدید نیفتیم
در شرایط خاص فعلی، شرایط برای کلاهبرداری بسیار مهیا است!
در این مطلب و وبینار، روشهای کلاهبرداری و راههای تشخیص آن را با هم مرور میکنیم.
کاربردها و ابزارهای هوش مصنوعی
هوش مصنوعی این روزها جنبه های مختلف زندگی شخصی و حرفه ای همه ما را تحت تاثیر قرار داده است در این صفحه به مطالب و منابع مفیدی برای استفاده از هوش مصنوعی پرداخته ایم .
تحلیل هزینه – فایده چیست ؟
تحلیل هزینه – فایده روشی نظام مند برای تخمین زدن نقاط قوت و ضعف گزینه های مختلف و انتخاب و تصمیم گیری بین آنها باشد .
ناهماهنگی شناختی چیست؟ راههای کاهش ناهماهنگی شناختی
ناهماهنگی شناختی (تعارض شناختی) برای توصیف ناراحتی ذهنی استفاده میشود که ناشی از داشتن دو اعتقاد، ارزش یا نگرش متضاد با اعمال و واقعیت های بیرونی استفاده می شود. ناهماهنگی شناختی باعث ایجاد حس رنجش روحی درونی می شود ، تصمیم گیری های ما را ضعیف و بهره وری مان را در زندگی شخصی و حرفه ای کم می کند .
6 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
سلام علیکم وقت بخیر من به پیوست آنچه را که توضیح داده بودید فرستادم نزدیک بود ۲۷۵۰۰۰۰ تومن واریز کنم یه لحظه میخواستم تصمیم اشتباه بگیرم ،خدا را شکر کنسلش کردم .موفق باشید واقعا کاسبی ها متفاوت شده.موفق باشید.
ضمن تشکر از روشن سازی این نوع بازار یابی واقعا برای بنده هم از کانالهای مختلف تماس و حتی از کشور های خارجی به زبان فارسی همچین موضوعاتی مطرح شده که جای بسی تامل دارد که چرا واقعا”؟
به هر حال اگه دوستان در این زمینه روشن نمایی و مطالب قابل بررسی ارائه نمتیند اینجتنب به شخصه بسیار سپاسگزار خواهم بود.
در خاتمه اگه شرکت شما در مورد استخدام پرسنل در حوزه فروش و بازاریابی در تمام سطوح مدیریتی و کارشناسی فعالیتی دارند ممنون خواهم شما که اعلام فرمایند تا شاید باب همکاری ایجاد گردد. با تشکر.محمدزاده
سلام و درود
پیش نوشت:
به دور از تعارف و شکسته نفسی (مرسوم در بین منِ ایرانی و ایرانیان)، خود را نه دارای تحصیلات می دانم و نه آنچنان هوش و درکی که مرا لااقل از متوسط جامعه، متمایز کند. نوع نگاهم نه از بالا به پایین است و نه برعکس، هر چه هست فقط یک نگاه است، شاید از زاویه ای دیگر به موضوع مدرک، جایزه و پول.
نوشت:
اولین بار که نگاهم به سیستم آموزشی دقیق شد دوازده ساله بودم، آن زمان که با دشواری و بی حوصلگی، متون ثقیل و حقوقیِ قانون اساسی را در لا به لای درسی مثل تعلیمات مدنی (اگر اشتباه نکنم بعدها به تعلیمات اجتماعی تغییر نام داد) مطالعه می کردم و با انشای آموزش رایگان از کِی تا کِی در اصلِ نمیدونم چندم قانون اساسی آشنا شدم. نسل قبل از من (پدرم) به خاطر همین یه خط انشا از تحصیلات عالی بازمانده و به ناچار درس و مشق را در نیمه ی راه متوسطه رها کرده بود و تنها آمال و آرزویش درس خواندنِ من، آنهم به اتکای همین یک خط انشا در قانون اساسی بود.
سیستم وقتی معیوب و منحرف شد که به انحای مختلف، برای آموزشِ مشقِ تکراری و نوشتن جریمه پول مطالبه شد. آن روزها کسی فکر نکرد که برای نوشتن چند سطر جریمه نباید پول پرداخت و بر عکس عمل کردند (لااقل پدرم)، رفتند دنبال پول برای اینکه ما مشق تکراری و جریمه نوشتن را یاد بگیریم. از این غافل بودند که معدود افراد تحصیل کرده ی آن زمان (صفت معدود به خاطر قیاس با حال به کار رفته است)، نیز با هر چیز دیگری به غیر از پول کسب علم کرده اند.
نمیدانم، فکر کردند یا به فکرشان انداختند که پول حلّالِ مشکلات است و همین دیدگاه در فرهنگ ما رخنه کرد و شد مشق تکراری و جریمه ای برای کسانی که این مشق را نمی خواهند بنویسند.
پس نوشت:
نسلِ قبلِ ما، تحلیل درستی برای آن یک خط انشا داشت ولی حاضر نشد تاوان اجرای نظراتش رو بده درست مثل این روزهای ما که …
این روزها، تمام فکر و تلاشم به این معطوف شده که فرزندم دیر یا زود چنین نوشته ای برایم ننویسد اگر چه به قیمت مدرسه نرفتن و بی سوادیش تمام شود. (فهم من از مدرسه و سواد شاید ناقص باشد)
بهترین راه پیش بینی آینده، ساختن آن است.
با احترام – صبوری
H.Saboury
با سلام و عرض ارادت
موردی را که اشاره فرمودید متاسفانه بشدت در طی چند سال اخیر اپیدمی شده و نکته جالب در این بین این است که این دوستان حداقل از بین شرکتها و بانکهای موفق انتخاب خود را انجام نمیدهند مثلا” میروند به شرکت یا بانکی که زیان داده و سهامدارانش متضرر شده اند جایزه تعالی مدیریت میدهند یعنی هم جایزه را لوس میکنند و هم لج ذینفعان را در میاورند بنظر من نتیجه اخلاقی که میتوان از این رفتار سوداگرانه و دلال مابانه برگزار کنندگان همایش ها و سمینارها گرفت این است که فقط
نگاه کاسب کارانه در این همایش ها حاکم است و جالب اینکه این نگاه کاسب گرانه را به خارج از ایران هم صادر کرده ایم
نمونه اش همایش های خارج از ایران که برای ارائه مقالات علمی برگزار میشود و هر روز شاهد تبلیغات پر تم تراقش هستیم
سخن آخر بقول مولانا:
احمقان سرور شدستند و زبیم
عاقلان سرها کشیدند در گلیم
موفق و سربلند باشید
باسلام خدمت سروران گرام
متاسفانه این موضوع تنها در بخش خصوصی ونهادهای غیردولتی وجودنداشته ،بخشهای دولتی نیز درگیر چنین موضوعاتی شده اند .برای “نمونه شدن ” وبه اسم مشارکت در مراسم اگروجوهی پرداخت نگردد از حضور شما جلوگیری خواهد شد .مجموعه ای که من مدیریتش را دارا میباشم سال گذشته بعد از اینکه از طرف یک ارگان دولتی نمونه شناخته شد (بعد از تکمیل وارسال مستندات مربوطه)به دلیل اینکه حاضر به پرداخت وجوه اعلامی نگردید حتی کارت دعوت ساده حضور درمراسم را نیز دریافت نکرده وبعضا مورد لطف! لفظی مسئولین مربوطه نیز قرارگرفتیم.توخود حدیث مفصل بخوان از این مجمل………
اصولا بفرمایید مدیران محترمی که در این مراسم تحویل جوایز را برعهده دارند برچه اساسی و به چه دلیل چنین مسئولیتی را متقبل میشوند؟ایا فقط به خاطر گل روی برگزارکنندگان است یا بخشی از وجوه دریافتی نیز برای این مسئولین هزینه میشود واگر چنین است ایا مجوزی برای دریافت این مبالغ از طرف ارگان مربوطه برای فرد مورد نظر وجود دارد؟!! …….بسیار بسیار متاسفم!!!
سلام ، پیشنهاد می کنم به جز مواردی که دوستان فرمودند ، به آنها برنامه های اینچنینی صدا و سیما را نیز اضافه کنید که به همین صورت و با پرداخت پول شما را به عنوان شرکت یا کارآفرین و یا …. برتر معرفی کرده و برنامه می سازند و از کانالهای مختلف صدا و سیما پخش می کنند . مانند تعاونی های برتر – باتشکر – توانا