جهان را نارنجی کن
همزمان با فرا رسیدن روز جهانی رفع خشونت علیه زنان، جنبش «دنیا را نارنجی کن» در بیش از ۷۰ کشور دنیا با ابتکار سازمان ملل برای مقابله با خشونت علیه زنان آغاز میشود.
رنگ نارنجی در این حرکت به عنوان نمادی از آینده روشن و پرامید و به دور از هر گونه خشونت علیه زنان و دختران٬به هماهنگی میان تلاشهای مختلف کنونی کمک خواهد کرد.
این حرکت که از روز جهانی رفع خشونت علیه زنان آغاز میشود ۱۶ روز به طول خواهد انجامید و تا روز حقوق بشر (۱۰ دسامبر) ادامه خواهد داشت.
آمار سازمان ملل متحد نشانگر آن است که ۳۵ درصد زنان جهان تجربه خشونت جسمی یا جنسی را دارند و ۷۰۰ میلیون نفر از زنان جهان در سنین کودکی ازدواج کردهاند.
برآوردهای سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۲ مشخص کرده است که بیش از نیمی از زنان به قتل رسیده در سراسر جهان توسط همسر، نامزد یا یکی از بستگانشان کشته شدهاند.
با اینهمه نهاد زنان سازمان ملل از پیشرفتهایی در چند دهه اخیر گزارش میدهد. بر اساس این گزارش٬ امروزه در ۱۲۵ کشور دنیا قوانینی علیه آزار جنسی زنان و در ۱۱۹ کشور جهان قوانینی علیه خشونت خانگی وضع شده است و وجود دارد.
این نهاد سازمان ملل هشدار داده است که به رغم تلاشهای انجام گرفته٬ خشونت علیه زنان و دختران در همه کشورهای جهان جریان دارد. خشونتهایی که شامل کتک زدن زنان در خانه٬ آزار جنسی آنها در خیابان و حملات علیه آنان در اینترنت میشوند. نهاد زنان سازمان ملل متحد میگوید که پیشگیری از خشونت و پایان بخشیدن به آن به معنی مقابله با ریشه آن یعنی نابرابری جنسیتی است.
هدف پنجم از اهداف توسعه پایدار ۲۰۳۰ نیز به برابری جنسیتی اشاره دارد و خشونت علیه زنان را به عنوان یکی از موانع دستیابی به این هدف برمیشمارد. سازمان ملل متحد همچنین در سالهای اخیر تلاش کرده است بر نقش مردان در توقف خشونت علیه زنان از طریق برنامههای خود، تاکید و آن را تقویت کند.
کشتن بیرحمانه خواهران «میرابال» از مخالفان «رافائل لئونیدس تروخیو»، دیکتاتور جمهوری دومینیک٬ که در سال ۱۹۶۰ از سوی مأموران امنیتی این کشور ماهها مورد شکنجه و تجاوز قرار گرفتند٬و سرانجام در ۲۵ نوامبر این سال به قتل رسیدند٬ علت نامگذاری ۲۵ نوامبر به عنوان روز جهانی رفع خشونت علیه زنان است.
در سال ٩٢ نیز رئیس فراکسیون حقوق بشر مجلس شورای اسلامی ، از عضویت ایران در کمیته اجرایی تدوین مقررات مقابله با خشونت علیه زنان سازمان ملل خبر داد
استفاده از رنگ نارنجی در لباس و عکس پروفایل به این اطلاع رسانی و حمایت کمک می کند.
با احترام دکتر مارال اسکندری
@modiriran ☕️
این مطلب چه میزان برای شما مفید بود؟
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد نظرات: 0
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
چطور در دام کلاهبرداری های جدید نیفتیم
در شرایط خاص فعلی، شرایط برای کلاهبرداری بسیار مهیا است!
در این مطلب و وبینار، روشهای کلاهبرداری و راههای تشخیص آن را با هم مرور میکنیم.
کاربردها و ابزارهای هوش مصنوعی
هوش مصنوعی این روزها جنبه های مختلف زندگی شخصی و حرفه ای همه ما را تحت تاثیر قرار داده است در این صفحه به مطالب و منابع مفیدی برای استفاده از هوش مصنوعی پرداخته ایم .
تحلیل هزینه – فایده چیست ؟
تحلیل هزینه – فایده روشی نظام مند برای تخمین زدن نقاط قوت و ضعف گزینه های مختلف و انتخاب و تصمیم گیری بین آنها باشد .
ناهماهنگی شناختی چیست؟ راههای کاهش ناهماهنگی شناختی
ناهماهنگی شناختی (تعارض شناختی) برای توصیف ناراحتی ذهنی استفاده میشود که ناشی از داشتن دو اعتقاد، ارزش یا نگرش متضاد با اعمال و واقعیت های بیرونی استفاده می شود. ناهماهنگی شناختی باعث ایجاد حس رنجش روحی درونی می شود ، تصمیم گیری های ما را ضعیف و بهره وری مان را در زندگی شخصی و حرفه ای کم می کند .
روندهای تجاری مهم در سال 2023
روندهای بیزینسی ، یکی از بهترین منابع فرصت برای مدیران و فعالان اقتصادی هوشمند است . در پایان هر سال موسسات و مراکز مختلف روندهای مختلفی از منظر های مختلف منتشر می کنند . در این مطلب ما سعی می کنیم گزیده از مهمترین روندهای بیزینسی در سال 2023 را تقدیم شما کنیم.
نجات کسب و کار – دوره کاربردی رایگان
دوره رایگان نجات کسب و کار با بررسی و ارائه چک لیستی از عوامل موثر در کسبوکارها، کمک میکند تا به راهکارهایی برسیم که میتوان به کمک آنها، شرایط کسبوکار را بهتر کرد.
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
Leave a Reply