حاشیه های دومین ضیافت مدیران ایران
دومین ضیافت مدیران ایران همراه با حاشیهها و پشتصحنههایی در روز هفدهم مهرماه ۹۳ برگزار شد. شاید خواندن حاشیه های دومین ضیافت مدیران ایران برای شما هم جالب باشد.
حاشیه های دومین ضیافت مدیران ایران
۱ – خانه عمه ناصرالدینشاه:
اولین موضوع جالب این بود که این ضیافت در خانهای قدیمی منسوب به عمه ناصرالدینشاه برگزار شد. خانهای که به یک خانواده فروخته شده است و سالها بعد، شهرداری این خانه را خریداری کرده و ممکن است بهزودی این خانه به موزه تبدیل شود.
تالار آینه، بادگیرها، سرداب، معماری فوقالعاده و … از جذابیتهای این خانه قدیمی بود و بعضی از دوستان شرکتکننده قبل از شروع مراسم توانستند از این بخشها هم دیدن کنند.

۲ – انرژی خوب خانه:
دوستان شرکتکننده، اکثراً بعد از طی مسیری طولانی و با گذر از چند کوچهی تودرتو، با یک خستگی قابل مشاهده به محل ضیافت میرسیدند ولی به محض ورود، فراموش میکردند که چقدر راه آمدهاند. زیبایی عمارت از یکسو و انرژی خاصی که در فضا حاکم بود نیز از طرف دیگر، برای همه لذتبخش بود. یکی از حضار که از معماری سررشته داشتند، فرمودند که این خاصیت خانههای قدیمی است که چون در شالوده و بنای ساختمان کمتر از فلز استفاده شده، انرژی زمین را بهتر منتقل میکند.

۳ – زنان کوتاهقد قاجاری:
در تالار آینه و در بالای آینه اصلی، جایی بود برای آویزان کردن چادرِ خانم خانه. ارتفاع این محل خیلی پایین بود و نشاندهندهی قد کوتاه زنانِ زمان قاجار است.
در تصویر فوق تالار آینه را هم مشاهده می فرمایید.
شاید این مظلب برای شما مفید باشد!
مدیریت ریسک در دومین ضیافت مدیران ایران
۴ – محلهای اصیل و تقریباً غیرمسکونی:
خانه سلطان بیگم شجاعی (محل برگزاری) در منطقه ۱۲ تهران و نزدیک بازار و خیابان سعدی قرار داشت. قبلاً یک منطقه مرکزی از تهران بوده ولی حالا با وجود قرار داشتن حدود ۱۵۰ بنای قدیمی و تاریخی، بیشتر ملکهای موجود، تبدیل به انبار یا کارگاه شدهاند و از آن جریان زندگی، چیز زیاد دیگری باقی نمانده.
۵ – فواره و حوض آبی خاطرهانگیز:
یک حوض زیبا در وسط حیاط داشتیم که فوارهای در مرکزش خودنمایی میکرد. برای زیباتر شدن منظره، دو تا هندوانه هم داخل حوض انداختیم. از آن صحنههایی شد که دیگر فقط در فیلمها میتوان پیدا کرد. فواره تا ۱۵ دقیقه قبل از آمدن مهمانها بهخوبی کار میکرد ولی پمپ آب آن دچار مشکل شد و فواره از کار افتاد. وقتی مدیریت مجموعه کارهای فنی هم بلد باشد، اینجا به درد میخورد! با وصل کردن شیلنگ آب به پمپ و با کمک فشار آب، فواره باز هم مثل قبل به کار افتاد.
در تصویر بالا، شیلنگ در گوشه حوض پیداست ولی آب فواره را بستیم.
۶ – هدایای شرکتکنندگان به یکدیگر:
فضای صمیمانه و دوستانهای در ضیافت حاکم شده بود. بعضیها که بار اول بود همدیگر را میدیدند، مانند دوستان قدیمی با یکدیگر صحبت میکردند؛ و یکی از موضوعات جالبی هم که از طرف یکی از حضار مطرح شد، این بود که هر کسی که خودش را معرفی میکند، در صورت امکان، هدیهای هم به همین جمع بدهد؛ و همین موضوع کلی باعث شوخی و خنده همگان شد.
دومین ضیافت مدیران ایران با حضور گرم میهمانان و به لطف خدا، تبدیل به یک شب خاطرهانگیز شد و خوشحالیم که توانستیم قدم دیگری برای برقراری ارتباطات مؤثر کاری بین مدیران توانمند سرزمینمان برداریم.
شاهین شاکری | ندا مفاخری – مدیران ایران

این مطلب چه میزان برای شما مفید بود؟
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد نظرات: 0
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
مدیریت مالی در شرایط بحرانی
بهره وری چیست و چطور بهره وری را افزایش دهیم؟
چطور در دام کلاهبرداری های جدید نیفتیم
در شرایط خاص فعلی، شرایط برای کلاهبرداری بسیار مهیا است!
در این مطلب و وبینار، روشهای کلاهبرداری و راههای تشخیص آن را با هم مرور میکنیم.
کاربردها و ابزارهای هوش مصنوعی
هوش مصنوعی این روزها جنبه های مختلف زندگی شخصی و حرفه ای همه ما را تحت تاثیر قرار داده است در این صفحه به مطالب و منابع مفیدی برای استفاده از هوش مصنوعی پرداخته ایم .
تحلیل هزینه – فایده چیست ؟
تحلیل هزینه – فایده روشی نظام مند برای تخمین زدن نقاط قوت و ضعف گزینه های مختلف و انتخاب و تصمیم گیری بین آنها باشد .
ناهماهنگی شناختی چیست؟ راههای کاهش ناهماهنگی شناختی
ناهماهنگی شناختی (تعارض شناختی) برای توصیف ناراحتی ذهنی استفاده میشود که ناشی از داشتن دو اعتقاد، ارزش یا نگرش متضاد با اعمال و واقعیت های بیرونی استفاده می شود. ناهماهنگی شناختی باعث ایجاد حس رنجش روحی درونی می شود ، تصمیم گیری های ما را ضعیف و بهره وری مان را در زندگی شخصی و حرفه ای کم می کند .
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
دیدگاهتان را بنویسید