درست کردن حساب های کاربری حرفه ای تر
درست کردن حساب های کاربری حرفه ای تر
این روزها، اگر در سوشیال ها، رسانه های اجتماعی و یا شبکه های اجتماعی فعالیت نداشته باشیم، باید با قسمتی از بازار کسب و کار خداحافظی کنیم.
ولی فعالیت در این رسانه های نوظهور، قواعدی هم دارد.
اولین و مهمترین نکته ای که باید به آن توجه ویژه کنیم، درست کردن حساب های کاربری حرفه ای تر و مناسب است.
بسته به نوع رسانه ای که در آن میخواهیم حاضر شویم، این اطلاعات متفاوت است ولی فصل مشترک حسابهای کاربری نام و نام خانوادگی ماست که باید به آن توجه ویژهای بکنیم.
بهتر است قبل از شروع به این نکته اشاره کنم که زمان یاهو مسنجرها و چتهایی که همه با اسامی مستعار وارد میشدند و اولین سؤالشان از طرف مقابل ASL (سن، جنسیت، موقعیت) بود، گذشته است!
درست کردن حساب های کاربری حرفه ای تر
۱ – از اسامی واقعی استفاده کنید.
امید ایرانی، پر پرواز، پرنده مهاجر، سرباز وطن، صدای خاموش، م م، الف ص، خروس بیمحل و … مناسب شما نیست!
اگر به هر دلیلی ترجیح میدهید که نام اصلی خودتان را عنوان نکنید، پیشنهاد میکنم اصلاً به فکر فعالیت حرفه ای در شبکه ها و رسانه های اجتماعی نباشید. فعالیت حرفه ای، حساب کاربری حرفه ای میطلبد.
۲ – هر دوی نام و نام خانوادگی را بنویسید.
ما قرار است بهصورت حرفه ای کار کنیم. پس نوشتن «پریسا م»، یا «ش احمدی»، کاری غیر حرفه ایست.
به این فکر کنید که دیگران وقتی میخواهند با شما ارتباط برقرار کنند، باید شما را چطور صدا کنند؟ پریسا خانم؟ جناب حسینی؟ ببخشید، آقا یا خانم حسینی …؟
وقتی نامتان را درج نمیکنید، دیگران نمیتوانند جنسیت شما را تشخیص دهند؛ و وقتی نام خانوادگی را نمینویسید، ممکن است دیگران آنطور که باید به شما احترام نگذارند.
۳ – نام شما، نه کسبوکار شما !
در بعضی جاها، باید با نام سازمانی حاضر شد، مثل گروهها و صفحات سازمانی که در لینکداین یا فیسبوک تشکیل میدهیم. ولی اگر در وایبر یا تلگرام حاضرشدهاید، پیشنهاد میکنم با نام خودتان حضور یابید، نه نام سازمان تان.
اگر من بخواهم با نام «مدیران ایران» در یک گروه تخصصی در تلگرام مطلب بنویسم، دیگران چطور باید با من سخن بگویند و جوابم را بدهند؟ « همانطور که آقای مدیران ایران فرمودند …!؟! »
۴ – به فعالیت، تخصص و یا سازمانتان اشاره کنید.
ضمن اینکه عرض کردم با نام شخص حقیقی فعالیت کنید، این نکته را هم میخواهم عرض کنم که در بعضی رسانه ها و شبکه ها که امکانش هست، بهتر است حتماً نام سازمانتان و یا تخصصتان را هم در جایی ذکر کنید.
مثلاً من در صفحه شخصی خودم در اینستاگرام (www.instagram.com/shakeri.shahin) به آدرس سایت «مدیران ایران» اشاره کرده ام. اینطوری، ضمن اینکه مخاطب با یک شخص حقیقی در ارتباط است، اگر خواست، میتواند به اطلاعات حرفهای من هم دسترسی پیدا کند.
به عبارتی، با این روش، من به مخاطب احترام گذاشته ام. ضمن اینکه او را فقط برای تبلیغ کردن نخواسته ام، به او فرصت کنجکاوی در اطلاعات کاری ام را هم داده ام.
نوشته : شاهین شاکری | مدیران ایران
این مطلب چه میزان برای شما مفید بود؟
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد نظرات: 0
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
بولتژورنال: ابزاری ساده و کاربردی برای مدیریت بهتر همه کارها
راهکارهای برون رفت از کاهش درآمد در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی در ایران
10 نکته برای فروش اینترنتی بیشتر
معرفی انواع فروشگاه اینترنتی
فرمول طلایی فروش
گرگ وال استریت کیست؟
گرگ وال استریت، نام لقبی است که به جردن بلفورت ، یکی از فعالان سرشناس بورس در وال استریت (بازار بورس آمریکا) داده شده است . داستان پر فراز نشیب زندگی جردن بلفورت جذابیت زیادی دارد که برای اهالی کسب وکار نکته های قابل توجه زیادی دارد.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
دیدگاهتان را بنویسید