فایل صوتی حکایتی انگیزشی برای اتمام کارها
خیلی وقت ها ما کاری را با انگیزه و قدرت شروع می کنیم ولی بعد از مدتی ، خسته می شویم و انگیزه خود را از دست می دهیم .
در این فایل صوتی ۴ دقیقه ای ، حکایتی را می شنوید که ممکن است بتواند به شما در پیدا کردن انگیزه برای تمام کردن کارهایتان کمک کند .
راستی درباره معجون مدیریت زمان مدیران ایران شنیده اید ؟
[button color=”green” size=”medium” url=”https://modiriran.ir/seminar/list.php?ACT=show_news_det&news_id=38″ target=”blank” ]معجون مدیریت زمان[/button]
منبع : مدیران ایران
این مطلب چه میزان برای شما مفید بود؟
میانگین امتیاز 3.1 / 5. تعداد نظرات: 20
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
تمام آنچه باید درمورد اهمال کاری بدانیم.
اهمال کاری ، دلایل و راهکارهای عملی آن . یک گزیده عالی از تمام آنچه بایددر مورد اهمال کاری بدانیم در این مقاله گرد آوری شده است .
بهره وری چیست و چطور بهره وری را افزایش دهیم؟
10 مهارت برتر و ضروری برای سالهای آینده
مجمع جهانی اقتصاد در سالهای مختلف نتیجه پژوهش هایش را برای لیست کردن مهارتهای ضروری برای سالهای آینده منتشر می کند لیست 10 مهارت برتر که افراد و سازمانها در سال 2025 به آنها نیاز دارند، یکی از مهمترین منابع برای کسانی است که علاقمند هستند مهارتهای به روز را برای خود و سازمانشان ایجاد کرده باشند .
تحول فردی چگونه می تواند بهره وری فردی و سازمانی را افزایش دهد ؟
تحول فردی، فرآیندی پویا و منحصر به فرد برای گسترش آگاهی است که به موجب آن افراد به طور انتقادی از دیدگاههای قدیمی و جدید خود آگاه میشوند و انتخاب میکنند که این دیدگاهها را در یک تعریف جدید از خود ادغام کنند.
مهارت ارتباط با خود
شاید بتوان گفت که مهارت ارتباط با خود، مادر مهارتهای ارتباطی دیگر است و اگر بتوانیم این مهارت را در خودمان تقویت کنیم، بهتر میتوانیم با دیگران هم ارتباطی موثر برقرار کنیم.
روش ایجاد لیستهای کاری قابل انجام
3 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
سلام شاهین جان
مثل همیشه عالی بود.
سلام آقای شاکری و خانم ، عیدتون مبارک و امیدوارم غرل خانمتون هم خوب باشه .باورکنید شاید اگر مدیران ایران نبود با فاصله گرفتن از دانشگاه و غرق در کارهای روزمره من افسردگی می گرفتم و شاید نتونم با زبان از محبت شما نسبت به ارسال ایمیل هاتون تشکر کنم ولی خدایش استفاده میکنم و یه مقداری از اون افسردگی ناشی از قبول نشدن مقطع دکترا کم میشه وقتی که با اطلاعات و سایت مدیران علمم و به نوعی به روز میکنم .
خواستم یه موضوعی رو به عرض ما برسانم و اون اینکه بنده از خیلی وقت تو وبلاگ مدیران فرزام که حدوداً سن اون رفته تو سه سال از موضوعات مختلف سایت میران ایران ، مدیریار ،اثیر ، و راهکار مدیریت…. کتابها و جزوات مدیریتم استفاده میکنم با ذکر منبع و در پایان هر موضوعی با توجه به برداشت خودم نکته های فرزامی مینویسم و به تبع اون دوستانم که نیز با وبم در ارتباطند اظهار نظر میکنند و قبلاً نمیدونستم چطور باید آدرس سایت ها رو لینک کنم ولی الان جدیداً یاد گرفتم و مزاحمت از این جهت بوده که اجازه بگیرم از نظر شما موردی ندارد که بنده با ذکر منبع از اطلاعات سایت شما استفاده میکنم و اینکه امانتداری رو بعنوان یه محقق باید رعایت کنم از خدا خواستم کمکم کنه و خدا رو شکر موفق بودم و واقعن یکی از علائقم مطالعه مباحث مدیریت، انجام تحقیقات مدیریت و نیز ادامه تحصیل در مقطع دکتراست .منتظر جواب ارزشمندتون هستم .خدا نگهدار سلام برسونید
مرسي شاهين جان
(غزل و خانمت چطورن؟ سلام من رو برسون )
ضمن تشكر از مطلب خوبت، لازم دونستم يك نكتهاي رو يادآوري كنم و اون اينه كه:
يك استعارهاي در بعضي از ما وجود داره كه ميگه: “اگه كاري رو شروع كردي بايد حتما تا آخر ادامهش بدي” و اين بعضي وقتها باعث ميشه ما بدون برآورد و ارزيابي كه از هر لحظه خودمون داريم كارها رو ادامه بديم و اين خطرناكه.
چون ما بعضي كارها رو بصورت روزمرهگي و عادت، بدون هدف قابل اندازهگيري و فقط چون شروع كرديم يا مثلا 5 ساله داريم ادامهش ميديم انجام ميديم كه فكر نميكنم منظور شما از مطلب ارسالي اين نوع كارها باشه؛ مثل كارمندي كه چون 10 سال سابقه داره باز هم همون كاري رو انجام ميده كه ازش متنفره يا مثل خانوادهاي كه براي هم چيزي جز تنهايي به ارمغان نياوردن، ولي چون 5 سال زندگي كردن فكر ميكنند بايد 50 سال بعدي رو هم ادامه بدن!
اما وقتي يك هدف با مشخصات SMART داريم كه براش برنامهريزي داريم و ميتونيم در هر هفته بفهميم كجاي كار هستيم و چقدر تا هدف فاصله داريم، ايني كه گفتي عاليه؛ مثالش پروژهاي است كه ژاپنيها براي آموزش از طريق قرصهاي الكترونيكي شروع كردند ولي 5 سال پيش گفتند به نتيجه نميرسه و كنارش گذاشتند اما بلافاصله دانشمندان Media lab دانشگاه MIT شروع كردند و آقاي Nicholas Negroponte روياي 30 سال آينده بشر رو تحقق اون دونست.
بنابراين فكر ميكنم SMART (1) بودن هدف، وجود Quick winهاي واقعي و قابل مميزي و آگاهي از روندي كه در حال طي شدن هست رو بتونيم بعنوان فاكتورهايي در نظربگيريم كه در كنار سوق دهندههاي اصلي ميتونن ما رو بهتر به هدف برسونن.
غرض شرح بيشتر مطلب بود و از بابت تسديع وقت عذرخواهم.
اميدوارم نماز و روزههاي همه عزيزان مديران ايراني مورد قبول درگاه حق قراربگيره و عيد شما و خانواده و همه خانواده مديران ايراني رو پيشاپيش تبريك عرض ميكنم.
صائبي
(1) SMART كنايه از وجود پنج ويژگي در اهداف است: كاملا مشخص، قابل اندازهگيري، دسترسپذير، واقعي و زماندار
Kind regards
Alireza Saebi
Saebi.ir