مشاوره – مشکلات در انجام وظایف مدیریتی
سلام. دوست عزیز میشه لطف کنید به سوال مدیریتی زیر پاسخ بدید. از لطفتون بسیار سپاسگذارم. آقای حسینی سرپرست یکی از واحدهای شرکت خدماتی و تولیدی می باشد. ایشان دارای ۴۴ سال سن و مدرک تحصیلی کارشناسی صنایع و مدت ۱۲ سال سابقه کار و مدت ۱۳ ماه است که سرپرست شده است. این شرکت دارای واحدهای استانی و ستادی نیز می باشد.
ایشان در انجام وظایف خود دچار مشکلات جدی بشرح زیر شده است :
۱-کارکنان جایگاه و سمت ایشان را خیلی جدی نگرفته و تابعیت کمی دارند.
۲-کارکنان در امور تخصصی معمولا با ایشان هماهنگی نمی کنند و بیشتر با یکی از کارشناسان هماهنگ هستند.
۳-ایشان بطور کلی با باور ها و ارزش های کارکنان کاری ندارد به نوعی احترام لازم را نمی گذارد و این امر منجر به جر و بحث و درگیری می شود.
۴-ایشان معمولا بسیار تند و سریع حرف میزند بطوری که کارکنان بعضی از مطالب ایشان را متوجه نمی شوند.
با توجه به موارد فوق الذکر ، پیشنهاد شما برای ایشان چه می باشد لطفاً در هر چهار مورد توضیح فرمایید.
با جمع بندی توضیحات و پیشنهادات ارایه شده خود، راهکار پیشنهادی برای بهبود عملکرد آقای حسینی در انجام وظایف مدیریتی محوله را ارایه نمایید.
با تشکر و احترام
این مطلب چه میزان برای شما مفید بود؟
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد نظرات: 0
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
نجات کسب و کار – دوره کاربردی رایگان
دوره رایگان نجات کسب و کار با بررسی و ارائه چک لیستی از عوامل موثر در کسبوکارها، کمک میکند تا به راهکارهایی برسیم که میتوان به کمک آنها، شرایط کسبوکار را بهتر کرد.
وبینار جلسه مشاوره گروهی – چالش های بازاریابی و فروش
بهترین MBA مجازی کجاست
برترین شرکت های مشاوره مدیریت در سال ۲۰۱۵
چگونه به عنوان مشاور انتخاب نشدم
مشاوره – راه اندازی کسب و کار جدید
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
سلام
الان داشتم یه مطلب خوبی رو از شما (استاد عزیز محمدرضا شعبانعلی) میخوندم تحت عنوان «قانون صبر و پذیرش تاخیر» که به نظرم اینجا برای آقای حسینی شاید مصداق داشته باشه، به اینصورت که ایشون بایستی پس از دریافت پست مدیریتی و با توجه به رشته مربوطه (مهندسی صنایع) به علت عدم مقبولیت توسط سایر رشته های مهندسی! تا حدودی صبر می کردند و مستقیم وارد ماجرا نمیشدند بلکه از مشاورین و کارشناسان شایسته در هریک از حوزه های کاری استفاده می کردند و از این طریق با گذشت زمان هم اختیار بیشتری به پرسنل زیر دست خود میدادند و هم مقبولیت بیشتری نزد کارکنان شرکت بدست می آوردند. در رابطه با مشکلات رفتاری نیز می توانستند با توجه به تغییر پست خود کمی بیشتر تامل نمایند (از بحث ها و مشاوره های روانشناسی صنعتی استفاده کنند و یا از مدیران دیگر الکوبرداری – به معنای واقعی و نه تقلید- کنند) چرا که با ارتقای پست بدست آمده، بایستی دایره رفتاری و تحمل ایشان نیز برای مدیریت وسیع تر شود.
سپاس
سلام
جواب به مشکلات مدیریتی:
هر مدیر در واقع با شخصیت خود و نوع رفتارش تصویر برند شخصی خود را در ذهن همکارانش می سازد
در مورد اقای حسینی ،بنظر میرسد قبل از اینکه به درو فکر کنند بایستی به کاشت فکر کنند
تصویرسازی برند شخصیتی ایشان بایستی عملا نغییر کند در واقع با تامل در حال و روجیه و باورها و ارزشهای همکاران شناخت عمیق نسبت به انها پیدا خواهد شد و در راستای انچه که انها برایشان مهم است در برقراری ارتباط موثر تلاش خواهد شد اگر چنین کنند
انوقت او فردی غریبه نسبت به جمع نخواهد بود . .قتی در میان جمع مثل یک مربی پذیرفته شد می تواند با ارتباط موثرش کارها را به پیش ببرد .در این حالت سمت و جایگاهش را می پذیرند و مشتاقند که از او کمک بگیرند
فقط هیچ کدام از این مراحل بشکل نمایشی نبایستی باشد پس قبل از هر چیز اقا ی حسینی از خودش باید این سوال را بپرسد که ایا می خواهد این مسیر را تا انتها برود یا نه
یک مدیر یک باغبان است چوپان نیست
تفاوت باغبان و چوپان اگر بدرستی درک شود و عملا مدیران باغبانان خوبی شوند کافی است
با سپاس
غضنفری