کار در خارج از کشور
کار در خارج از کشور یکی از مهمترین دغدغه های کسانی است که به مهاجرت فکر می کنند .
بیکاری در کشورهای دیگر چگونه است و چگونه می شود برای کار در خارج از کشور برنامه ریزی کرد ؟
مهاجرت از طریق کار ( مهاجرت کاری ) یکی از انواع مهاجرت است که برای دست یافتن به شغل بهتر انجام میشود. امااین نوع مهاجرت از کسانی که برای ادامه تحصیل و یا سرمایه گذاری اقدام می کنند معمولا نگران کننده تر است .
شاید بهترین نقطه ی شروع برای مواجه شدن با این مساله سرچ نرخ بیکاری در گوگل باشد .
با سرچ واژه unemployment rate در گوگل می توانید به اطلاعات به روز و قابل اتکایی در زمینه میزان بیکاری در کشورهای مختلف دسترسی پیدا کنید .
طبیعی است که شانس پیدا کردن در کشورهایی که عدد بیکاری در آنها کم برای مهاجرین بیشتر است .کشورهایی که شاخص بیکاری آنها کمتر از 8% است ، احتمالا انتخابهای بهتری می توانند باشند .
نرخ بیکاری در هر کشوری،در زمانهای مختلف و حتی در استانهای مختلف هر کشور ممکن است متفاوت باشد.
برای انتخاب کشور یکی از شاخص های مهم می تواند این شاخص یعنی میزان بیکاری افراد در آن باشد .
شاخص مهم بعدی موقعیت تخصص ما در آن کشور است .ما حتما باید بررسی کنیم که با توجه به مدارک و تحصیلات و تخصص هایی که داریم ، چه موقعیت هایی را می توانیم در آن کشور داشته باشیم .
برای اینکه به کار در خارج از کشور بهتر فکر کنیم لازم است نکات زیر را بررسی کنیم:
- نرخ بیکاری در کشوری که قصد مهاجرت به آن داریم.
- موقعیت شغل مادر آن کشور
- سطح تکنولوژی در آن کشور
- وضعیت اقتصادی کلی در آن کشور و وضعیت در صنعت و بخش مربوط به تخصص و حیطه ی مربوط به ما
- وضعیت رقابتی شرکت ها در آن کشور
- قوانین و سیاست های کشور و روش برخورد آنها با افرادی که به کشور مهاجرت کرده اند .
برای مهاجرت کاری به کشورهای مختلف معمولا سه روش کلی وجود دارد .
1.دریافت پیشنهاد شغلی یا جاب آفر
اگر شما از یک کارفرمای معتبر در کشور دیگری پیشنهاد شغلی داشته باشید، می توانید با نامه ای که از کارفرمای خود می گیرید و تهیه دیگر مدارک لازم، برای دریافت ویزای کشور مقصد اقدام کنید. هر کشور در این زمینه قواعد و اصول مخصوص به خود را دارد که شما و کارفرمای مورد نظرتان باید آنها را رعایت کرده باشید. طبیعی است که این موضوع بر حسب تخصص و مهارتها و مدارکی که شما دارین میتواند بر اساس نیازهای آن شرکت و کشور اتفاق بیافتد و اگر آن شرکت و کارفرما معتبر ومناسب باشد یکی از آسانترین راههای مهاجرت کاری ست . البته این بخش اگر معتبر باشد را حتما باید به شکل جدی بررسی کرد.
در کشورهای مختلف شرایط کارفرمایی که می تواند برای شما پیشنهاد شغلی ایجاد کند متفاوت است و لازم است حتما به شکل دقیق این موضوع هم در نظر گرفته شود .
2.ویزای جستجوی کار
بعضی از کشورهای دنیا با توجه به اینکه در زمینه های شغلی خاصی با کمبود شدید نیروی کار مواجه هستند، برای متقاضیان مختلف ویزای جستجوی کار (Job Seeking Visa) صادر می کنند. مزیت این روش این است که شما تا قبل از دریافت ویزا نیازی به پیدا کردن کارفرما ندارید و می توانید بدون داشتن جاب آفر ویزای کشور مقصد را دریافت کنید. این نوع ویزا در کشورهای مختلف و برای تخصص های مختلف شرایط مختلفی دارد و در حال حاضر که کرونا به اقتصاد تمام کشورها لطمه زده است کاهش پیدا کرده است . اما به هرحال یکی از روشهای قابل بررسی و تامل است .
3.مهاجرت از طریق برنامه های نیروی متخصص
مهاجرت کاری افراد متخصص شامل روش سومی هم به نام نیروی متخصص (Skilled Worker) می تواند باشد .
در این روش شما وارد یک برنامه امتیازبندی مهارتی می شوید و بر اساس چهار فاکتور اصلی سن، مدرک تحصیلی، مدرک زبان و سابقه کار امتیازاتی دریافت می کنید. اگر امتیاز شما به حد نصاب مناسب برسد می توانید برای این روش درخواست دهید. مزیت بزرگ این روش این است که از ابتدای ورود، اقامت دائم کشور مقصد را دریافت می کنید و خیالتان از بابت ماندن در آن کشور راحت خواهد بود. طبیعی است که برای دریافت این سبک از مهاجرت نیاز به مهارت های کافی ومناسب برای آن کشور ضروریست .
در جمع آوری اطلاعات و نیز تصمیم گیری لطفا حتما توجه به درستی و همچین به روز بودن اطلاعات توجه کنید .
اگر این مطلب برای شما مفیدواقع شد ، آنرا ادامه خواهیم داد ، لطفا اگر شما هم در این زمینه تجربه ای دارین ، منابعی می شناسید که یم تواند برای بقیه مناسب باشد و یا سوالی دارین در بخش کامنتها مطرح کنید …
این مطلب چه میزان برای شما مفید بود؟
میانگین امتیاز 3.7 / 5. تعداد نظرات: 7
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
مدیریت مالی در شرایط بحرانی
بهره وری چیست و چطور بهره وری را افزایش دهیم؟
چطور در دام کلاهبرداری های جدید نیفتیم
در شرایط خاص فعلی، شرایط برای کلاهبرداری بسیار مهیا است!
در این مطلب و وبینار، روشهای کلاهبرداری و راههای تشخیص آن را با هم مرور میکنیم.
کاربردها و ابزارهای هوش مصنوعی
هوش مصنوعی این روزها جنبه های مختلف زندگی شخصی و حرفه ای همه ما را تحت تاثیر قرار داده است در این صفحه به مطالب و منابع مفیدی برای استفاده از هوش مصنوعی پرداخته ایم .
تحلیل هزینه – فایده چیست ؟
تحلیل هزینه – فایده روشی نظام مند برای تخمین زدن نقاط قوت و ضعف گزینه های مختلف و انتخاب و تصمیم گیری بین آنها باشد .
ناهماهنگی شناختی چیست؟ راههای کاهش ناهماهنگی شناختی
ناهماهنگی شناختی (تعارض شناختی) برای توصیف ناراحتی ذهنی استفاده میشود که ناشی از داشتن دو اعتقاد، ارزش یا نگرش متضاد با اعمال و واقعیت های بیرونی استفاده می شود. ناهماهنگی شناختی باعث ایجاد حس رنجش روحی درونی می شود ، تصمیم گیری های ما را ضعیف و بهره وری مان را در زندگی شخصی و حرفه ای کم می کند .
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
دیدگاهتان را بنویسید