با استفاده از این ۸ نکته دیگران شما را بیشتر جدی خواهند گرفت!
آیا تا به حال این احساس را داشته اید که کسی شما را در محل کار جدی نمیگیرد؟ اگر پاسختان مثبت است باید بدانید تنها نیستید. براساس یک نظرسنجی که از ۲۰ هزار کارمند در سطح جهان توسط Harvard business review انجام شد، بیشتر از ۵۰% از افراد احساس می کنند در محل کار آنچنان که باید و شاید به آنها احترام گذاشته نمی شود و کسی به آنها توجه نمی کند.
شاید همکاران شما به حرف های شما در محل کار توجه نمی کنند، صحبت شما را قطع می کنند یا شما را در تصمیمات مهم شریک نمی کنند. می توانید به راحتی این محیط کار را یک محیط کار مسموم بنامید یا رئیس را سرزنش کنید. البته در بعضی موارد حق با شما است. اما در واقع اگر میخواهید شما را در محل کار بیشتر جدی بگیرند و مورد احترام قرار دهند، باید به خودتان نگاه کنید و کاری کنید تا نفوذ خود را افزایش دهید و کسب احترام کنید.
در ادامه با مدیران ایران همراه شوید تا ۸ تکنیک بیاموزید و به کمک آنها کاری کنید دیگران شما را بیشتر جدی بگیرند و آنچنان که شایسته ی شما است به شما احترام بگذارند.
۱- بیانات خود را طوری بیان نکنید که سوالی بنظر برسد.
وقتی جمله ی خبری خود را با آهنگی بیان کنید که سوالی بنظر برسد، اعتبار حرف خود را از بین می برید. در این حالت اینطور بنظر می رسد که شما از دیگران می پرسید که آیا حرفتان درست است یا نه. دیگران متوجه این موضوع می شوند و باعث می شود حرفتان را جدی نگیرند.
این یک عادت بد است که برای افزایش اعتبار حرفتان همین حالا باید آن را کنار بگذارید.
۲- فقط گزارش ندهید، داستان هم بگویید.
موفقترین سخنرانی های تد از یک فرمول جادویی استفاده می کنند، این سخنرانی ها ۷۵% قصه گویی هستند و ۲۵% داده هایی که آن قصه ها را پشتیبانی میکنند.
قصه ها یک مثل یک قلاب احساسی عمل می کنند که باعث می شوند افراد بهتر بتوانند سخنان شما را بیاد بیاورند. به علاوه این امکان را به شما می دهند که دانش خود را به دنیای واقعی متصل کنید.
شما با قصه گویی نشان می دهید که حرف هایتان در دنیای واقعی نیز کاربرد و مصداق دارند و این باعث میشود دیگران حرف شما را بهتر قبول کنند.
۳- دیگران را ترغیب کنید تا درمورد خودشان حرف بزنند.
اگر می خواهید دیگران به حرف های شما گوش دهند، اجازه دهید اول درمورد خودشان حرف بزنند. فرد وقتی درمورد خودش حرف بزند احساس خوبی پیدا می کند و با شما ارتباط برقرار می کنند و احتمال اینکه حرف های شما را جدی بگیرند افزایش می یابد.
۴- تمرین کنید و از قبل آماده شوید.
یکی از بهترین روش ها برای اینکه دیگران حرف های شما را جدی بگیرند این است که قبل از صحبت کردن خودتان را آماده کنید و بدانید می خواهید از چه چیزی حرف بزنید.
در آمریکا روزانه درحدود ۱۱ میلیون جلسه کاری برگزار می شود و اگر این جلسات همگی ناکارآمد باشند سالی ۳۷ میلیارد دلار به اقتصاد آمریکا آسیب خواهند زد.
چرا بسیاری از جلسات ناکارآمد است؟ چون افراد بدون آمادگی قبلی در آنها شرکت می کنند. چنین فردی نباشید.
چه یک جلسه ی تیمی باشد چه توجیهی، همیشه قبل از آن زمان بگذارید و خودتان را آماده کنید، داده های مورد نیاز را تدارک ببینید و خودتان را برای پاسخ به سوالات احتمالی آماده کنید.
۵- اطلاعات و دانش خود را پیوسته افزایش دهید و بروز باشید.
باید علاوه بر اطلاعات عمیقی که در حوزه ی تخصصی خود دارید، اطلاعتتان را در سایر زمینه ها نیز گسترش دهید. هر کاری می توانید بکنید تا بدانید روندها و اخبار روز دنیا چه چیزهایی هستند. چیزی که باید داشته باشید این است: دانش عمیق در زمینه ی تخصصی خود و اطلاعات گسترده درمورد علم و فناوری و هر آنچه به کسب و کار شما مرتبط است.
۶- لباس خوب و مناسب بپوشید.
منصفانه باشد یا نباشد، ما هر روز افراد را معمولا بر حسب ظاهرشان قضاوت می کنیم و این امر در کسری از ثانیه اتفاق میافتد طوری که خود ما متوجه این امر نمی شویم.
ما براساس ظاهر فرد درمورد شخصیت و قابلیتهای او نتیجه گیری می کنیم. اگر ظاهری نامرتب داشته باشید دیگران فکر می کنند شما کارتان را نیز نامرتب انجام می دهید، اما اگر خوب لباس بپوشید و ظاهری مرتب داشته باشید شما را فردی مسولیت پذیر و کاردان می بینند.
۷- حین صحبت از لحاظ بدنی، وضعیت قدرت بگیرید.
اگر با صاف کردن شانه ها، بازوهای باز و با فاصله از بدن بنشینید و حین صحبت هر چه فضای فیزیکی بیشتری اشغال کنید، دیگران شما را قدرتمندتر می بینند. البته نباید این کار را طوری انجام دهید که غیرعادی بنظر نرسید.
همچنین محققین دانشگاه هاروارد کشف کرده اند که گرفتن موضع قدرت به مدت دو دقیقه ، باعث می شود هورمون تستوسترون ۲۰ درصد بیشتر و کورتیزول( هورمون استرس) کمتر ترشح شود.
وقتی وضعیت قدرت می گیرد هم دیگران شما را قدرتمند می بینند هم به علت فعل و انفعالات شیمیایی درون بدن، خودتان احساس قدرتمندی می کنید.
برای یادگیری بیشتر در این زمینه پیشنهاد می کنیم این آموزش را ببینید.
۸- اعتماد به نفس داشته باشید اما نه خیلی زیاد.
تا زمانی که خودتان، خودتان را باور نداشته باشید، دیگران نیز شما را باور نخواهند کرد. البته باید اعتماد بنفس شما با تواضع همراه باشد. افرادی که واقعا اعتماد به نفس دارند از اعتراف به اینکه چیزی را نمی دانند نمی ترسند. در واقع افراد با اعتماد به نفس بالا بیشتر تمایل به پرسیدن و یادگیری دارند. بهترین راه نشان دادن اعتماد به نفس این است که دانسته ها و ندانسته های خود را مال خود بدانید.
اگر در احساس می کنید احترامی که شایسته آن هستید در محل کار ندارید، هیچ کس جز شما نمی تواند وضعیت را تغییر دهد. گاهی اوقات افراد شما را بخاطر موارد جزئی که حتی نمی دانید آنها را انجام می دهید، شما را جدی نمی گیرند و این چیزی است که می توانید درست کنید.
منبع: Entrepreneur
ترجمه: مدیران ایران
این مطلب چه میزان برای شما مفید بود؟
میانگین امتیاز 3.6 / 5. تعداد نظرات: 5
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
تمام آنچه باید درمورد اهمال کاری بدانیم.
اهمال کاری ، دلایل و راهکارهای عملی آن . یک گزیده عالی از تمام آنچه بایددر مورد اهمال کاری بدانیم در این مقاله گرد آوری شده است .
بهره وری چیست و چطور بهره وری را افزایش دهیم؟
10 مهارت برتر و ضروری برای سالهای آینده
مجمع جهانی اقتصاد در سالهای مختلف نتیجه پژوهش هایش را برای لیست کردن مهارتهای ضروری برای سالهای آینده منتشر می کند لیست 10 مهارت برتر که افراد و سازمانها در سال 2025 به آنها نیاز دارند، یکی از مهمترین منابع برای کسانی است که علاقمند هستند مهارتهای به روز را برای خود و سازمانشان ایجاد کرده باشند .
تحول فردی چگونه می تواند بهره وری فردی و سازمانی را افزایش دهد ؟
تحول فردی، فرآیندی پویا و منحصر به فرد برای گسترش آگاهی است که به موجب آن افراد به طور انتقادی از دیدگاههای قدیمی و جدید خود آگاه میشوند و انتخاب میکنند که این دیدگاهها را در یک تعریف جدید از خود ادغام کنند.
چرا دیگران حرفم را نمی فهمند؟
گاهی ممکن است حرفی عادی بزنیم و به بدترین شکل ممکن تعبیر شود. بررسی میکنیم که چرا دیگران حرف ما را نمی فهمند؟
مهارت ارتباط با خود
شاید بتوان گفت که مهارت ارتباط با خود، مادر مهارتهای ارتباطی دیگر است و اگر بتوانیم این مهارت را در خودمان تقویت کنیم، بهتر میتوانیم با دیگران هم ارتباطی موثر برقرار کنیم.
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
دیدگاهتان را بنویسید