استخدام برای پرکردن جاهای خالی در تیم شما + دانلود فیلم
بعضی از اوقات شما یک نفر را برای این که رشد و پیشرفت کند استخدام می کنید که این خودش یه مشکل بزرگ است. بعضی اوقات هم شما یکی را استخدام می کنید تا خلاء ای که در کارتان پیش آمده را پر کنید. مثلا شاید یکی بازنشسته شده باشد. اگه شما خیلی خوش شانس باشید رییستان سعی میکند یک نفر جدید را استخدام کند و شما و تیمتان یک همکار جدید پیدا می کنید که این خود یک فرصت مناسب است تا شاید استعدادی جدید کشف شود. اگر چه بارها این پروسه خیلی بد تمام می شود. در بسیاری از موارد ما خیلی عجولانه تصمیم میگیریم که بعد از آن هم پشیمان میشویم. ما به جای این که کسی را استخدام کنیم که واقعا عالی باشد یکی را استخدا م می کنیم که حداقل های ما را برآورده می کند.
سه دلیل عمده وجود دارد که باعث میشود ما چنین اشتباهی را مرتکب شویم .
اول این که خلائ ای که در کارتان بوجود آمده را باید سریع با جایگزین کردن نیرو پر کنید. به خاطر این که با از دست دادن یک نیرو حجم کاری بقیه پرسنل بالا میرود تا بتوانند کار کسی را که نیست پوشش بدهند. عمدتاً افراد از این که حجم کارشان زیاد شود لذت نمیبرند و استخدام سریع یک نفر به نظر راه حل خوبی است. از طرف دیگر هم گشتن برای استخدام یک کارمند جدید خوب، نیاز به زمان دارد و همین زمان گذاشتن برای خواندن رزومه ی افراد و مصاحبه کردن با آن ها وظایف عادی شما را بیشتر می کند .
به مرور زمان، کار اضافی همه را خسته می کند. این قابل قبول است اما این انتخاب هم درست نیست که مدام بخواهید دنبال فرد بهتری باشید. در نهایت، خیلی از مدیران میترسند اگر سریع یک نیرو جایگزین نکنند ممکن است توانایی خودشان به خطر بیوفتد و سعی می کنند به هر نحوی یک نیرو استخدام کنند. آنها فرض می کنند که بقیه مدیران به رییس می گویند که به نیروی بیشتری نیاز دارند و خودشان دست به کار می شوند و خیلی وقت ها هم این اتفاق واقعاً می افتد و همین امر باعث می شود شما به جای این که هوشمندانه عمل کنید، عجولانه تصمیم بگیرید. این نگرانی ها تا حدودی معقول اند، اما نمی توانند استخدام یک فرد قابل قبول و یا یکک همکار جدید در حد متوسط را توجیه کنند.
همیشه این واقعیت را به خاطر داشته باشید که استخدام کردن یک فرد، کار ساده ایست اما خلاص شدن از دست آن کار واقعا سختی می شود. شما گاهاً مجبور هستید با یک تصمیم گیری سالها زندگی کنید. به همین دلیل، کاری را که باید انجام دهید این است که شروع کنید با تیمتان خیلی واضح در مورد کسی که جدید میخواهید استخدام کنید صحیت کنید و تمام نکاتی را که قبلاً اشاره شد را به آن ها بگویید. در مورد کیفیت کار هایی که برای استخدام یک فرد جدید مد نظرتان هست ، با آنها به توافق برسید. پس، مطمئن باشید که مشکل فقدان یک همکار را با بقیه پرسنل تقسیم کردن یعنی این که اگر امکانش وجود دارد به جای یک یا دو نفر وظایف همکار جدا شده را به پنج نفر محول کنید. به هر حال، به عنوان رئیس، شما باید با این ادعا که بخشی از آن کار را هم برای خودتان کنار گذاشته اید ، رهبری را به دست بگیرید.
در نهایت، مطمئن باشید برای مدتی میتوانید رئیس تان رو مدیریت کنید و با او در مورد اینکه سعی در بهبود وضعیت و پیشرفت دارید، صحبت کنید. هر چه ارتباط شما با رییستان در این زمینه بیشتر بشود، می تواند او را بیشتر متقاعد کند که در استخدام فرد جدید، شما را مجبور به سرعت عمل بیشتری نکند. استخدام کارمند جدید یک فرصت شگفت انگیز است ولی به شرطی که مدت زمان کافی برای آن در نظر بگیرید و در نهایت این که هدف شما فقط پر کردن یک خلاء نیست، بلکه استخدام یک نیروی عالی است.
در فیلم زیر، در مورد این مسئله، مطالب کاملتری عنوان شده است :
منبع : مدیران ایران
این مطلب چه میزان برای شما مفید بود؟
میانگین امتیاز 3 / 5. تعداد نظرات: 1
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
تمام آنچه باید درمورد اهمال کاری بدانیم.
اهمال کاری ، دلایل و راهکارهای عملی آن . یک گزیده عالی از تمام آنچه بایددر مورد اهمال کاری بدانیم در این مقاله گرد آوری شده است .
بهره وری چیست و چطور بهره وری را افزایش دهیم؟
10 مهارت برتر و ضروری برای سالهای آینده
مجمع جهانی اقتصاد در سالهای مختلف نتیجه پژوهش هایش را برای لیست کردن مهارتهای ضروری برای سالهای آینده منتشر می کند لیست 10 مهارت برتر که افراد و سازمانها در سال 2025 به آنها نیاز دارند، یکی از مهمترین منابع برای کسانی است که علاقمند هستند مهارتهای به روز را برای خود و سازمانشان ایجاد کرده باشند .
تحول فردی چگونه می تواند بهره وری فردی و سازمانی را افزایش دهد ؟
تحول فردی، فرآیندی پویا و منحصر به فرد برای گسترش آگاهی است که به موجب آن افراد به طور انتقادی از دیدگاههای قدیمی و جدید خود آگاه میشوند و انتخاب میکنند که این دیدگاهها را در یک تعریف جدید از خود ادغام کنند.
مهارت ارتباط با خود
شاید بتوان گفت که مهارت ارتباط با خود، مادر مهارتهای ارتباطی دیگر است و اگر بتوانیم این مهارت را در خودمان تقویت کنیم، بهتر میتوانیم با دیگران هم ارتباطی موثر برقرار کنیم.
روش ایجاد لیستهای کاری قابل انجام
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
دیدگاهتان را بنویسید