فیلترینگ و کسب و کارهای اینستاگرامی

بررسی تاثیرات اختلال و کندی دسترسی به اینترنت بر کسب و کارها

اصل مطلب:
فیلترینگ و کسب و کارهای اینستاگرامی موضوعی است که این روزها دغدغه های بسیاری را ایجاد کرده است . بسیاری از کسب و کارهای اینترنتی از فیلترینگ به شکلی جدی آسیب دیده اند . در این شریط چه باید کرد؟...
آنـچه در این مقاله می‌خوانیم
5
(1)

آمار ارائه شده توسط سازمان‌ ملی اقتصاد دیجیتال نشان می‌دهد، خسارت‌های ناشی از فیلترینگ بر پیکره اقتصاد کشور بخصوص کسب و کارهای خرد فعال در بستر اینستاگرام به بالاترین سطح خود رسیده‌است. فیلترینگ اینستاگرام به عنوان بازیگر اصلی تجارت اجتماعی مشکلات زیادی را به دنبال داشته است. بسیاری از صاحبان فروشگاه‌های اینستاگرامی، از قدیمی‌ترین تا نوپاترین آنها با مشکل مالی مواجه شده و به مرز فروپاشی رسیده‌اند.

نکته قابل تامل این است که بسیاری از این کسب و کارها توسط زنان بخصوص زنان سرپرست خانوار به عنوان خود اشتغالی را برای تامین معیشت خانواده راه‌اندازی شده‌اند. حال آنکه محدودیت دسترسی به چنین پلتفرمی منجر به بیکار شدن درصد بالایی از افراد جامعه خواهد شد.

 به جرات می‌توان گفت آینده شغلی بیش از 415 هزار فروشگاه اینترنتی در اینستاگرام به شدت در خطر است. به راستی در صورت عدم دسترسی به اینستاگرام، آینده چنین کسب و کارهایی چه خواهد شد؟ آیا مسئولین ذیربط پیش از فیلترینگ و محدودیت دسترسی به اینترنت به دنبال راهکاری برای جبران چنین خساراتی بوده‌اند؟ چگونه می‌توان بستری امن به منظور فعالیت کسب‌وکارهای کوچک ایجاد کرد؟

تاثیر فیلترینگ و اختلال اینترنت بر کسب و کارها اینستاگرامی چیست؟

آمار و اطلاعات حاکی از کاهش 40% تراکنش‌ها در روزهای اخیر است. این آمار و ارقام در واقع زنگ خطری است که به صدا در آمده و نوید کاهش بیشتر حجم تراکنش‌ها در ماه‌های آتی می‌دهد.  به گفته بسیاری از فعالان در اینستاگرام، بسته به میزان اختلال در اینترنتی و VPN آمار فروش آمار فروش در برخی از روزها به صفر رسیده است.

در سال‌های اخیر و تمایل مردم به استفاده از شبکه‌های اجتماعی، شاهد افزایش چشمگیر فعالیت آنلاین‌شاپ‌ها در اینستاگرام هستیم  و می‌توان از آن به عنوان یکی از مهمترین کانال‌های تبلیغاتی بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها نام برد. بنابراین محدودیت دسترسی به این پلتفرم به نوعی مرگ خاموش کسب و کارهای کوچک بخصوص کسب و کارهای خانگی است که به طور فزاینده‌ای در افزایش نرخ بیکاری و تورم موثر است.

فیلترینگ و کسب و کارهای اینستاگرامی

بسیاری بر ابن باورند که تاثیر سوء فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی، تنها شامل کسب و کارهای خرد می‌شود، این در حالی است که کسب‌و کارهای بزرگ نیز درصد بالایی از مشتریان خود را از طریق بازاریابی در چنین پلتفرم‌هایی بدست می‌آورند.

به طور کلی می‌توان نتیجه گرفت ثمره این تصمیم‌گیری تعدیل نیرو، بیکاری و سقوط کسب و کارهای دیجیتال است. در صورت ادامه یافتن این وضعیت، چه آینده‌ای در انتظار این کسب و کارها خواهد بود؟ راه‌حل جایگزین برای کسب و کارهایی در بستر اینستاگرام چیست؟

راه‌های جایگزین برای کسب و کارهای اینستاگرامی

1.      کوچ به پلتفرم‌های داخلی

بسیاری بر این باورند که استفاده از پلتفرم‌های داخلی راه‌حل مناسبی برای محدودیت‎‌های اعمال شده است. در حال حاضر نیز بسیاری از کسب و کارها در این بسترها اقدام به فعالیت نموده‌اند. اما عدم دسترسی به اینستاگرام امکان دسترسی به مشتریان بیشتر و دیده شدن در سطح جهانی را از کسب‌و کارها خواهد گرفت و حیطه فعالیت آنها محدود به بازارهای داخلی می‌شود. هرچند این روش بستر مناسبی برای کسب و کارهای خرد و خانگی محسوب می‌شود اما به نظر می‌رسد برای کسب و کارهایی با مشتریان بین‌المللی گزینه مناسبی نیست.

2.      استفاده از وب سایت فروشگاهی

هرچند که کاهش سرعت اینترنت بر فعالیت وب‌سایت‎‌های اینترنتی نیز تاثیر سوء گذاشته است، اما در حال حاضر بهترین گزینه پیش روی بشمار می‌رود. اما بنظر می‌رسد این گزینه، در مقابل اینستاگرام که راه اندازی و مدیریت آن به هزینه و تخصص خاصی نیاز نداشت، راه‌حل سختی به حساب می‌آید. هرچند برای داشتن یک آنلاین شاپ موفق در بستر اینستاگرام نیز، استفاده از نیروی متخصص برای تولید محتوا و مدیریت پیج امری ضروری است.

مهمترین دغدغه کسب و کارها برای استفاده از سایت فروشگاهی:

  1. نداشتن تخصص در زمینه راه اندازی و مدیریت وب سایت
  2. هزینه‌های راه‌اندازی اولیه
  3. نیاز به نیروی متخصص برای نگهداری و مدیریت وب‌سایت
    1. تعریف محصولات در سایت
    1. به روز‌رسانی روزانه قیمت و موجودی کالاها
    1. جلوگیری از بروزمشکل فروش کالای ناموجود
    1. برگزاری جشنواره‌های ویژه فروش
    1. ثبت فروش محصولات فروخته شده در نرم افزار مالی
    1. مدیریت ارسال کالا و پیگیری
  4. هزینه سالیانه تمدید هاست و دامنه

مزایای استفاده از سایت فروشگاهی:

در مقابل مواردی که در بالا گفته شد، استفاده از وب سایت فروشگاهی مزایایی دارد که که  فعالیت در شبکه‌های مجازی شامل آن نمی‌شود.

  1. سایت فروشگاهی محل رسمی حضور شما در سطح وب و معرف شما در بازارهای جهانی است.
  2. فروشگاهی اینترنتی شما با مشکلاتی از قبیل فیلترینگ شبکه های اجتماعی و اینترنت ملی، از دسترس خارج نمی‌شود.
  3. تاثیر مستقیم در برندینگ و شناخته شدن در بازار
  4. عدم امکان تقلب و کلاهبرداری به نام کسب وکار شما (امکان ساخت صفحات فیک و تقلبی در شبکه‌های اجتماعی)

در سال‌های اخیر و به دنبال پیشرفت‎‌های صورت گرفته، شاهد نوآوری‌هایی در زمینه سهولت راه‌اندازی و استفاده از وب‌سایت‌های فروشگاهی هستیم. یکی از مهمترین این دستاورد‌ها، امکان اتصال نرم افزار حسابداری به وب سایت فروشگاهی به منظور سهولت در مدیریت همه جانبه وب سایت فروشگاهی هستیم.

مهمترین ویژگی‌های سایت متصل به نرم افزار حسابداری:

  1. هزینه‌های نصب و راه اندازی پایین نسبت به سایت‌های سفارشی
  2. عدم نیاز به نیروی متخصص جهت تعریف محصول و بروز رسانی اطلاعات کالا در سایت
  3. آپدیت خودکار قیمت و اطلاعات موجودی کالا( به دلیل اتصال به نرم افزار حسابداری)
  4. عدم فروش کالای ناموجود به دلیل ارتباط آنلاین با نرم افزار حسابداری
  5. اضافه شدن خودکار محصولات به سایت پس از تعریف در نرم افزار حسابداری
  6. ثبت خودکار سند حسابداری محصولات فروخته شده در سایت
  7. مدیریت آسان بر روش‌های ارسال
  8. عدم رسید جعلی به دلیل اتصال مستقیم به درگاه بانکی
  9. امکان استفاده از باشگاه مشتریان
  10. امکان برگزاری جشنواره‌های فروش
  11. امکان استفاده همزمان از اپلیکیشن و سایت فروشگاهی

موارد گفته شده، تنها بخشی از مزایای سایت فروشگاهی متصل به نرم افزار حسابداری است. در حال حاضر نرم‌افزارهای مختلفی امکان استفاده از وب‌سایت و اپلیکیشن فروشگاهی را فراهم نموده‌اند. نرم افزار حسابداری هوشمند نیز با ارائه افزونه سایت ساز متصل به نرم افزار حسابداری، امکان استفاده راحت و بدون دردسر از وب‌سایت فروشگاهی را فراهم آورده است. یکی از مهمترین مزایای این محصول، امکان استفاده همزمان سایت فروشگاهی و اپلیکیشن فروشگاه ساز اندروید متصل به نرم افزار حسابداری با هزینه‌ای بسیار اندک است. بنابراین کسب و کار‌ها می‌توانند به منظور سهولت در دسترسی مشتریان، امکان نصب اپلیکیشن فروشگاهی خود را در وب سایت خود قرار دهند و تجربه کاربری خوبی را برای آنها رقم بزنند.

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت WWW.nano-soft.ir مراجعه نمائید.

-این مطلب یک رپرتاژ خبری است .

این مطلب چه میزان برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد نظرات: 1

آموزش پیشنهادی

دوره جامع هوش مصنوعی برای مدیران

قیمت اصلی: 14,000,000 تومان بود.قیمت فعلی: 7,700,000 تومان.

آموزش پیشنهادی

ارتش تک نفره با هوش مصنوعی

قیمت اصلی: 4,900,000 تومان بود.قیمت فعلی: 1,290,000 تومان.

مقالات پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + شانزده =

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.