پیاده سازی استراتژی سرعت
پیاده سازی استراتژی سرعت
حصول اطمینان از آمادگی شرکت برای موفقیت در دوران تلاطم
نوشته دکتر گرام کودرینگتون
کارشناس دنیای نوین کسب و کار و مدیر موسسه Tomorrow Today.uk.com
ترجمه : مدیران ایران | https://www.modiriran.ir
از آنجایی که جهان به سمت پچیدهتر و متلاطمتر شدن سوق پیدا میکند، موفقیت هر سازمانی به طور فزایندهای به توانایی آنها در توسعه و پیادهسازی استراتژیهای سرعت بستگی دارد. بدین منظور سازمانها از طریق چشماندازشان نیازمند نگهداشت ارزشهای تعریف شده خویش در جهت حرکت و هدایت به سمت مقصد معین میباشند، در حالیکه در زمانی مشابه آنها میتوانند یادبگیرند چگونه به طور مداوم روشهای جدید و بهروز شده دستیابی به اهدافشان را توسعه و پیادهسازی نمایند. ما نقشهراهی با مجموعهای از جهات دیگر نداریم؛ اما ما قادر هستیم قابلیت satnav gps را برای بازشماری مسیرهایمان برای رسیدن به موفقیت ایجاد نمایم.
پیادهسازی استراتژی سرعت مدلی توسعه یافته از یافتههای ترکیبی از پروژههای پژوهشی و تجربیات تیم مشاور استراتژی موسسه tomorrowtoday میباشد. که این مدل به رهبران کمک مینماید تا روی ۴ عامل کلیدی تمرکز نمایند و قابلیتهای سازمان خود را به منظور موفقیت در دنیای سریع و متلاطم توسعه دهند.
نیاز به سرعت
رهبران به طور مستقیم در جستجوی سرعت هستند. پژوهشها به طور مداوم، بیانگر وجود رابطهای قوی میان سرعت و نتایج کسب و کار هستند. شرکتهای سریع، رشد فروش بالاتر- متوسط ۴۰% بیشتر از شرکتهایی با سرعت کم-، و سودهای عملیاتی بیشتر – متوسط ۵۲% بیشتر از شرکتهایی با سرعت کم- دارند. آنها همچنین محلکاری هیجانانگیزتری (برای کارکنان) دارند، و به نظر میرسد که “همه موارد روشن و جوان “را در شرکتهای خود جذب مینمایند. زمانی که شما در حال حرکت سریع و تند به سمت مسیر درست هستید، آنقدر سریع هستید که منجر به پیامدهای کاری مثبتی (برای سازمان) میشوید. به عنوان تماشاگری که در حال مشاهده فرودهای توفنده اخیر پروازهای شرکتهای بزرگ است، میدانید که سرعت میتواند یک سازمان را از هم جدا و پاره پاره نماید.
سرعت راهبردی نیازمند حمایت توسط ساختار سازمانیخوب، روشن و منسجم و رهبری چابک میباشد. مساله این است که دوره بعدی به طور محتمل، یکی از متلاطمترین دوران تاریخ اقتصادی است، و این عوامل برای تامین کوتاه مدت مناسب است. بعلاوه، شرکتها نمیتوانند به سادگی روی موفقیتهای گذشته یا فرایندهای موجود برای مشاهده، تکیه نمایند. پیتر دراکر، استاد مدیریت بیان میکند که “بزرگترین خطر در دوران تلاطم، تلاطم نیست، بلکه با منطق دیروز کار کردن است.” جهان در حال تغییر است و این تغییر با سرعت ادامه خواهد یافت، و بنابراین استراتژیها، سیستمها، فرایندها و ساختارهای ما نیازمند بهروز رسانی میباشند. در حقیقت اکثر شرکتهابه آنچه که اینجا شرح داده شد، عمل نمیکنند و بسیاری از طرحهای استراتژیک شکست میخورند، یا خیلی کند یا به طور ناکافی پیادهسازی میشوند.
لری بوسیدیو رام چاراندر پرفروشترین کتابهای خود در سال ۲۰۰۲، ” اجرا:نظم و انضباط گرفتن انجام کارها”،” بیان کردند که، کسب و کار به علت فقدان ایدههای خوب شکست نمیخورد، بلکه دلیل شکست آنها ناتوانی در پیادهسازی آنهاست.”.
این موضوع در جهان در حال شتاب امروزی، بیشتر صادق است. در واقع، حتی بدتر از آن، تنطیم و پیادهسازی مناسب استراتژی به منظور کسب- و حفظ- یک مزیت رقابتی در جهان شتابان امروزی به سادگی میسر نمیشود. بلکه اکنون این امر، با انعطاف پذیری مداوم، سریع صورت میپذیرد. اجرای سریع، سازگار و موفق هم نیازمند طرحهای بزرگ مقیاس است و هم به پروژههای کاری روز به روز احتیاج دارد. قابلیتهای انسانی و تفکرات سیستمی نیز، برای موفقیت در هر سطح سازمانی لازم است.
پژوهش سازمانهای موفق
در عرض چند سال گذشته، تعدادی از پروژههای پژوهشی بینالمللی توجه خود را روی ویژگیهای سازمانهای موفق در زمان تلاطم متمرکز نمودهاند. دو مورد از این پروژههای پژوهشی به نظر میرسد، به طور خاص به فعالیتهای اصلی این سازمانها دست یافتهاند. آنها همچنین کتابهایی را با تمرکز روی موضوعات ساختاری و قابلیتهای رهبری منتشر نمودهاند. به اتفاق یکدیگر، آنها مدلی فوقالعاده برای تجزیه و تحلیل سازمان و ساخت تواناییهایی برای توسعه و پیادهسازی استراتژیهای سریع هستند. ما این چارچوبها را به همراه یک دهه تجربه، به عنوان یک مشاور استراتژی، به منظور توسعه مدلمان بکار گرفتیم.
بنیان اولیه مدل ما در کتاب” سرعت استراتژیک: بسیج افراد، سرعت دادن به اجرا” نوشته دیویس جوکلین[۱]، هنری فریچیت[۲] و ادوین باسول[۳] بنا شده است. نویسندگان این کتاب مدیران انجمن مشاوران نوآوری هستند. پژوهششان با واحد اطلاعات نشریه اکونومیست و با استفاده از نظرسنجیها و مصاحبههای انجام شده با صدها رهبر کسب و کار و پروندههای قطور شرکتهایی از طیف گستردهای از صنایع متفاوت صورت گرفته است.
مدل دوم این چارچوب از کتاب “نتایج: نگه داشتن آنچه خوب است، تعمیر آنچه اشتباه است، و بازنمودن عملکرد عالی” نوشته گری ال. نیلسون[۴] و بروس پاسترناک[۵] حاصل شده است. این دو نویسنده مشاوران موسسه Booz&Co هستند، و پژوهششان روی DNA و فرهنگ شرکتی تمرکز داشت. آنها ابزاری به نام نیمرخ DNA سازمانی[۶] را ابداع نمودند که بیش از ۳۰۰۰۰ رهبرانی از سازمانهایی از همه نوع آن را تکمیل نمودهاند ( شما می توانید از این ابزار به صورت رایگان در سایت http://www.simulator-orgeffectiveness.com/booz بازدید نمایید).
آنها پیامشان را بدین صورت خلاصه کردند: “افراد مناسب– عجین با ارزشهای صحیح، مجهز به اطلاعات صحیح، و تحریک شده با مشوقهای درست (در دستان) نیروهای محرک در پشت یک سازمان برنده هستند.”
با ترکیب این دو چارچوب، و اضافه نمودن بینشهایی از مدیریت تغییر و نظریه سیستمها، مدل پیادهسازی استراتژی سرعت تبدیل به بهترین در هر دو جهان میشود. آنطور که به نظر میرسد مفاهیم سازمانی و ساختاری نیاز دارند تا تنظیم شوند، همچنین آنها روی ملاحظات رهبری خیلی سیاسی، به ویژه آنهایی که به بسیج افراد در سازمان کمک مینمایند، تمرکز کردهاند.
دانلود متن کامل ترجمه ی مقاله
منبع : مدیران ایران
این مطلب چه میزان برای شما مفید بود؟
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد نظرات: 0
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
مدیریت مالی در شرایط بحرانی
تمام آنچه باید درمورد اهمال کاری بدانیم.
اهمال کاری ، دلایل و راهکارهای عملی آن . یک گزیده عالی از تمام آنچه بایددر مورد اهمال کاری بدانیم در این مقاله گرد آوری شده است .
بهره وری چیست و چطور بهره وری را افزایش دهیم؟
چطور در دام کلاهبرداری های جدید نیفتیم
در شرایط خاص فعلی، شرایط برای کلاهبرداری بسیار مهیا است!
در این مطلب و وبینار، روشهای کلاهبرداری و راههای تشخیص آن را با هم مرور میکنیم.
کاربردها و ابزارهای هوش مصنوعی
هوش مصنوعی این روزها جنبه های مختلف زندگی شخصی و حرفه ای همه ما را تحت تاثیر قرار داده است در این صفحه به مطالب و منابع مفیدی برای استفاده از هوش مصنوعی پرداخته ایم .
10 مهارت برتر و ضروری برای سالهای آینده
مجمع جهانی اقتصاد در سالهای مختلف نتیجه پژوهش هایش را برای لیست کردن مهارتهای ضروری برای سالهای آینده منتشر می کند لیست 10 مهارت برتر که افراد و سازمانها در سال 2025 به آنها نیاز دارند، یکی از مهمترین منابع برای کسانی است که علاقمند هستند مهارتهای به روز را برای خود و سازمانشان ایجاد کرده باشند .
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
دیدگاهتان را بنویسید