پیش بینی بانک جهانی

پیش بینی بانک جهانی درخصوص  رشد بیشتر اقتصادی در سال ۲۰۱۸

اصل مطلب:

0 (0) طبق گزارش بانک جهانی رشد اقتصاد جهانی با توجه به رشد بیش از نرخ پیش بینی شده در

...
آنـچه در این مقاله می‌خوانیم
0
(0)

طبق گزارش بانک جهانی رشد اقتصاد جهانی با توجه به رشد بیش از نرخ پیش بینی شده در سال ۲۰۱۷  باید به رشد بیش از ۳/۱ درصد برسد البته  به عقیده برخی این یک روند صعودی موقت و کوتاه مدت است.

بانک جهانی برای کشور چین پیش بینی کرده است که رشد اقتصادی کشورهای آسیایی ۶/۴ درصد خواهد بود. در چین افزایش سرعت صادرات با وجود ثبات تقاضای جهانی موجب رشد اقتصادی ۶/۸ درصدی در سال گذشته شد.

متعادل سازی مجدد اقتصاد چین با رشد سریع تر مصرف نسبت به سرمایه گذاری و رشد سریع تر خدمات نسبت به صنعت ادامه می یابد.

خطرات آسیای شرقی و مناطق اقیانوسیه از جمله تنش جغرافیای سیاسی (ژئوپولتیک) در شبه جزیره کره می تواند تاثیر منفی بر اعتماد سرمایه گذاران و بی ثباتی فاینانس داشته باشد.

یانک جهانی

بدهی های زیاد داخلی ، تقاضای فاینانس خارجی و موانع سیاسی محدود جزء نقاط ضعف محسوب می شوند. افزایش رضایت از احساسات در اقتصادهای پیشرفته به ویژه ایالات متحده و تغییرات سیاسی ناشی از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا موجب عدم اطمینان در رابطه با روابط تجاری و سرمایه گذاری می شود.

در بازه بلند مدت ، کاهش پتانسیل رشد – شاخص میزان رشد اقتصاد در صورت به کارگیری از تمام سرمایه و نیروی کار – دستاوردهای حاصل از بهبود استانداردهای زندگی و کاهش فقر جهانی را به خطر می اندازد.

پیش بینی می شود با حذف تدریجی خدمات  پسا بحران و ثبات افزایش بازده سرمایه گذاری  ، رشد اقتصادهای پیشرفته متعادل شوند و در سال ۲۰۱۸ به ۲/۲ درصد برسد .

بر اساس پیش بینی ها با تداوم بهبود فعالیت های صادرات کالا  ، رشد بازارهای نوظهور و اقتصادهای درحال توسعه به ۴/۵ درصد افزایش یابد .

به گفته جیم یونگ کیم مدیر گروه بانک جهانی ، بهبود وسیع در رشد جهانی مورد ترغیب واقع می شود اما نباید امیدوار بود.

به گفته کیم این فرصت استثنائی برای سرمایه گذاری در سرمایه های فیزیکی و انسانی است و اگر سیاست گذاران جهان بر سرمایه گذاری های کلیدی تمرکز کنند آنگاه می توان به افزایش بهره وری کشور ، افزایش مشارکت نیروی کار و ریشه کن کردن فقر و افزایش رفاه عمومی دست یافت .

انتظار می رود سال ۲۰۱۸ اولین سال خوبی پس از دوران بحران مالی باشد و اقتصاد جهانی در حد توان خود اجرا شود.

با کاهش رکود اقتصادی تصمیم گیرندگان باید فراتر از سیاست های مالی و پولی پیش روند تا شاهد رشد کوتاه مدت باشیم و برنامه های بلند مدت اتخاذ نمایند.

کاهش رشد بالقوه در نتیجه کاهش رشد بهره وری ، میزان کم سرمایه گذاری ، افزایش سن نیروی کار در سال های متمادی است . این کاهش سریع ، اقتصاد را تحت تاثیر قرار می دهد و بیش از ۶۵ درصد تولید ناخالص داخلی جهان را تشکیل می دهد .

بدون تلاش در راستای احیای رشد بالقوه، کاهش در دهه های آینده می تواند ادامه میانگین رشد جهانی  تا یک چهارم درصد کاهش یابد . همچنین رشد میانگین در بازارهای نوظهور و اقتصاد کشورهای د رحال توسعه تا نیم درصد کاهش یابد.

به گفته شانتایانان دواراجان مدیر ارشد اقتصادهای توسعه ای بانک جهانی ، تحلیل عوامل کاهش رشد بالقوه به این نکته اشاره به امیدواری ما در رویارویی با این موضوع است .

اصلاحات توسعه دهنده کیفیت آموزش و سطح بهداشت و همچنین بهبود خدمات زیرساختی می تواند موجب افزایش رشد بالقوه مخصوصاً در میان بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه شود.

خطرات چشم انداز روند نزولی دارد . تشدید شدید شرایط فاینانس جهانی می تواند گسترش را با مشکل روبرو سازد.

تشدید محدودیت های تجاری و افزایش تنش های ژئوپولتیکی می تواند موجب تعدیل فعالیت و اطمینان شود. از سوی دیگر رشد بیش از حد انتظار می تواند در اقتصادهای بزرگ تحقق یابد و موجب گسترش هرچه بیشتر بازده جهانی شود.

به گفته آیهان کاز مدیر چشم انداز توسعه اقتصادی بانک جهانی با برگشت نرخ بیکاری به سطح قبل از بحران و تصویر روشن اقتصادی در اقتصادهای پیشرفته و در جهان در حال توسعه ، سیاستگذارن می بایست به دیدگاه های جدیدی برای حفظ تکانه رشد توجه نمایند.

وی نیز افزود : با افزایش فشار ناشی از افزایش جمعیت سالخوردگان بر رشد بالقوه ، اصلاحات توسعه دهنده بهره وری ضروری می باشد.

منبع : People’s Daily

مدیران ایران

 

این مطلب چه میزان برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد نظرات: 0

آموزش پیشنهادی

دوره جامع هوش مصنوعی برای مدیران

قیمت اصلی: 14,000,000 تومان بود.قیمت فعلی: 7,700,000 تومان.

آموزش پیشنهادی

ارتش تک نفره با هوش مصنوعی

قیمت اصلی: 4,900,000 تومان بود.قیمت فعلی: 1,290,000 تومان.

مقالات پیشنهادی

دیدگاهی در مورد “پیش بینی بانک جهانی درخصوص  رشد بیشتر اقتصادی در سال ۲۰۱۸

  1. ایروتکس گفت:

    امیدواریم که اینطور باشه. واقعا توی ایران چطور باید عمل کرد تا به این برسیم؟

    1. مدیر سایت گفت:

      سلام و درود بر شما متاسفانه این پیش بینی و این گزارش شرایط قبل از بازگشت تحریم را ملاک قرار داده بوده است و الان شرایط به سمت منفی شدن رشد اقتصادی در ایران است …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × سه =

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.