۶ علامت که نشان می دهد شما برای کارآفرینی آماده نیستید
با وجود همه داستان هایی که شنیده ایم، هر کسی نمیتواند یک کارآفرین باشد. کارآفرینی میتواند باعث آزادی در زندگیتان شود. با ارائه یک خدمت تجاری میتوانید به مردم نیز سود برسانید. اما کارآفرینی برای افراد نامناسب میتواند به یک کابوس تبدیل شود. کارآفرینی به درد همه نمیخورد.
KIMANZI CONSTABLE در ابتدای این مقاله در مورد خود می نویسد: من در نوزده سالگی کارآفرینی را شروع کردم. در آن زمان هیچ یک از افراد حاضر در زندگی من کارآفرین نبود؛ بنابراین بدون هیچگونه دانش دست اول یا راهنمایی مربیان، جهش کردم. کسب و کارم به درآمد نیم میلیون دلار در سال رسید، اما شکست خوردم چون نمیدانستم چه میکنم و آماده نبودم. در حال حاضر ۳۵ سالهام. توانستم با فروش دومین کسب و کارم -یک کسب و کار به سبک زندگی- بدهیهای کسب و کار اول را تسویه کنم.
امروز کسب و کاری دارم که به من امکان نوشتن، صحبت کردن، مشورت و مربیگری در سراسر جهان را میدهد. به کاری که انجام میدهم علاقه زیادی دارم چرا که برای این کسب و کارآماده بودم. پیش از اینکه شما جهشی به سوی کارآفرینی داشته باشید، به اندکی قطعیت نیاز دارید. زندگی شبیه فیلم نیست که در آن همه چیز جادویی کار کنند. در زندگی نمیتوان در مورد همه چیز صد درصد اطمینان داشت، اما شش نشانه مهم وجود دارد که نشان میدهد شما به درد کارآفرینی نمیخورید.
۱- انگیزه درونی ندارید
ممکن است بعضی مواقع احساس تنهایی کنید ولی باید بدانید که تنها به اندازه تلاشتان نتیجه میگیرید. توانایی انجام کارها به تنهایی مهم است. شما باید برای تکمیل وظایف خود انگیزه درونی داشته باشید و بتوانید زمانی که از کاری خوشتان نمیآید به خود انگیزه دهید.
اگر شما فردی هستید که به امر و نهی ها و گوشزدهای یک رئیس احتیاج دارد، هنوز برای کارآفرینی آماده نیستید.
۲- زیربنای مناسبی ایجاد نکرده اید
قبل از اینکه تصمیم به ترک شغل کارمندی خودتان بگیرید، باید زیربنایی مناسب داشته باشید. این زیربنا شامل پس اندازی به نسبت بزرگ برای روز مبادا و یک پایگاه مالی قوی است. قرض های شما باید قابل کنترل باشند و باید بتوانید به راحتی هزینه های زندگی روزمره را پرداخت کنید. درآمد کارآفرین ها ثابت نیست و برای همین باید به بهترین صورت ممکن برای شرایط بد آماده شد.
۳- تحت فشار دستپاچه میشوید
استرس ناشی از مدیریت یک کسب و کار برخی اوقات طاقت فرسا خواهد بود. مجبور هستید چند کار مختلف را با هم انجام دهید و از چند طرف تحت فشار هستید. اگر توانایی تحمل استرس را ندارید شاید کارآفرین خوبی نباشید.
۴- به اندازه کافی نحقیق نکردهاید
هر کسب و کاری را که بخواهید شروع کنید، نیاز به تحقیق دارد. پیش از اینکه گام اول را بردارید، باید به خوبی بدانید چگونه از کسب و کارتان درآمد کسب خواهید کرد. اینترنت و رسانه های اجتماعی این امکان را در اختیار شما قرار میدهند تا تحقیقات مؤثری را در راستای تجارت و پیدا کردن راههای کسب درآمد خود انجام دهید، از آن ها بهره ببرید.
۵- هیچ اشتیاقی برای کسب و کارتان ندارید
شور و اشتیاق به تنهایی برای ساخت یک کسب و کار کافی نیست، اما باید بدانید که بخش مهمی از معادله است. مواقعی وجود دارد که حس می کنید کسب و کارتان به یک شغل تبدیل شده است. اشتیاقتان به شما کمک میکند حرکت رو به جلو داشته باشید. اگر اشتیاقی برای هیچ چیزی ندارید، برای کارآفرینی آماده نیستید.
۶- از استراتژی رشد دیگران استفاده می کنید
رشد یک کسب و کار هم میتواند جالب باشد و هم میتواند باعث ناامیدی شما شود. وقتی رشد یا تحقیق کافی وجود نداشته باشد، افراد شروع به تقلید از یک کارآفرین موفق می کنند. چیزی که برای شخص دیگری جواب داده احتمالا برای شما جواب نخواهد داد. تک تک ما متفاوت هستیم و کسب و کارهابمان هم به همین ترتیب است. ما باید آنچه را که در طول کسب و کار به دردمان میخورد پیدا کنیم. اگر شما بر کپی کردن کارهای شخص دیگری تکیه دارید، برای کارآفرینی آماده نیستید.
اگر برای تردیدهای موجود در کارآفرینی آماده نیستید، شغل فعلی خود را برای ورود به کارآفرینی رها نکنید. صاحب یک کسب و کار بودن و آزادی که کارآفرینی در اختیار ما می گذارد مزایای بزرگی است، ولی باید با سختی های آن نیز کنار بیایید. با خودتان صادق باشید، اینکه چه چیزی از زندگی می خواهید. در مورد اینکه آیا کارآفرینی برای شما مناسب هست یا نه با خودتان صادق باشید، اینکه آماده هستید یا نه. برای آماده شدن زمان نیاز است. بهتر است رویای خودتان را با برنامه بسازید تا اینکه آن را به یک کابوس تبدیل کنید.
منبع: entrepreneur – isfahanplus
این مطلب چه میزان برای شما مفید بود؟
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد نظرات: 0
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
مدیریت مالی در شرایط بحرانی
بهره وری چیست و چطور بهره وری را افزایش دهیم؟
چطور در دام کلاهبرداری های جدید نیفتیم
در شرایط خاص فعلی، شرایط برای کلاهبرداری بسیار مهیا است!
در این مطلب و وبینار، روشهای کلاهبرداری و راههای تشخیص آن را با هم مرور میکنیم.
کاربردها و ابزارهای هوش مصنوعی
هوش مصنوعی این روزها جنبه های مختلف زندگی شخصی و حرفه ای همه ما را تحت تاثیر قرار داده است در این صفحه به مطالب و منابع مفیدی برای استفاده از هوش مصنوعی پرداخته ایم .
تحلیل هزینه – فایده چیست ؟
تحلیل هزینه – فایده روشی نظام مند برای تخمین زدن نقاط قوت و ضعف گزینه های مختلف و انتخاب و تصمیم گیری بین آنها باشد .
ناهماهنگی شناختی چیست؟ راههای کاهش ناهماهنگی شناختی
ناهماهنگی شناختی (تعارض شناختی) برای توصیف ناراحتی ذهنی استفاده میشود که ناشی از داشتن دو اعتقاد، ارزش یا نگرش متضاد با اعمال و واقعیت های بیرونی استفاده می شود. ناهماهنگی شناختی باعث ایجاد حس رنجش روحی درونی می شود ، تصمیم گیری های ما را ضعیف و بهره وری مان را در زندگی شخصی و حرفه ای کم می کند .
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
دیدگاهتان را بنویسید