ارتباط هوای پاک با دانش داده کاوی چیست؟
صرفا از ابتدای آبان ماه تاکنون، ۴۲۰ نفر فقط در شهر تهران بر اثر آلودگی هوا فوت کرده اند، این یعنی مدیران شهری روزانه مسئول مرگ ۱۷ نفر می باشند.
سازمان بهداشت جهانی، تهران را در بین ۳۱ کلان شهر جهان، آلوده ترین شهر به لحاظ آلاینده ذرات معلق اعلام می کند.
کشور ما ایران از جهت تعداد سرانه خودرو در رتبه ۷۴ جهانی قرار دارد. در حالی که در آمریکا به ازای هر هزار نفر جمعیت ۸۰۰ خودرو، در استرالیا ۷۴۰، در ایتالیا ۶۸۰، در کانادا ۶۶۲، در فرانسه و آلمان۵۸۰ و در بحرین و قطر و کویت ۵۴۰ خودرو وجود دارد، تعداد خودرو به ازای هزار نفر جمعیت در ایران تنها ۲۰۰ خودرو است. به عبارت دیگر تعداد سرانه خودرو در ایران ۰.۲۵ آمریکاو ۰.۳۷ کشورهای حاشیه خلیج فارس است.
آلودگی هوای کلان شهرهای کشور و پذیرش آن به عنوان یک امر محتوم جهانی کاملا نادرست است، دنیای توسعه یافته با برخورداری از دانش های نوین و مدیریت علمی، مسائلی نظیر ترافیک و آلودگی را سال هاست تحت کنترل درآورده است.
مدیریت شهری دنیای توسعه یافته با بهره گیری از دانش های نوین حل مسئله و داده کاوی سال هاست معضل ترافیک و آلودگی را برای مردم خود حل نموده است.
انجام اقدامات واکنشی به جای اقدامات پیشگیرانه و برنامه ریزی شده و پاک کردن صورت مسئله مانند تعطیل کردن مدارس، نتیجه مدیریت سنتی و تجربه گراست.
دوره اقدام و مدیریت شهری براساس تجربیات سنتی فردی گذشته است، امروزه و در شرایط رویارویی با موضوعات پیچیده شهری تنها راه حل مسائل ترافیک و آلودگی شهری، طراحی و بهره گیری از مدل ها و سیستم های هوشمند مبتنی بردانش استخراج از داده های شهری و شهروندان است.
عدم وجود دانش های نوین در مدیران شهری و کشوری برای حل مسائل مردم نظیر ترافیک و آلودگی هوا قصوری بزرگ است اما عدم بهره گیری از دانشمندان علی کشور برای حل این معضلات گناهی نابخشودنی است .
دکتر جمال شهرابی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و بنیان گذار دانش داده کاوی در ایران – باشگاه مدیران ایران
داده کاوی و کاربردهای شگفت انگیز آن برای مدیران
داده کاوی یکی از روندهای بسیار مهم و کلیدی در کشورهای پیشرفته است و در کشورما هم در سالهای اخیر کم کم در حال کشف و استفاده توسط ارگان ها و سازمان های مختلف است . این وبینار فوق العاده توسط دکتر جمال شهرابی پدر داده کاوی ایران برگزار می شود و مخاطب آن مدیران سطوح مختلف سازمانها هستند . فارغ از آنکه در چه کسب وکاری هستند .
کاربردهای شگفت انگیز داده کاوی می تواند دریچه ی جدیدی باشد به افق دید مدیران اندیشمند ایرانی
این مطلب چه میزان برای شما مفید بود؟
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد نظرات: 0
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
تمام آنچه باید درمورد اهمال کاری بدانیم.
اهمال کاری ، دلایل و راهکارهای عملی آن . یک گزیده عالی از تمام آنچه بایددر مورد اهمال کاری بدانیم در این مقاله گرد آوری شده است .
بهره وری چیست و چطور بهره وری را افزایش دهیم؟
10 مهارت برتر و ضروری برای سالهای آینده
مجمع جهانی اقتصاد در سالهای مختلف نتیجه پژوهش هایش را برای لیست کردن مهارتهای ضروری برای سالهای آینده منتشر می کند لیست 10 مهارت برتر که افراد و سازمانها در سال 2025 به آنها نیاز دارند، یکی از مهمترین منابع برای کسانی است که علاقمند هستند مهارتهای به روز را برای خود و سازمانشان ایجاد کرده باشند .
تحول فردی چگونه می تواند بهره وری فردی و سازمانی را افزایش دهد ؟
تحول فردی، فرآیندی پویا و منحصر به فرد برای گسترش آگاهی است که به موجب آن افراد به طور انتقادی از دیدگاههای قدیمی و جدید خود آگاه میشوند و انتخاب میکنند که این دیدگاهها را در یک تعریف جدید از خود ادغام کنند.
مهارت ارتباط با خود
شاید بتوان گفت که مهارت ارتباط با خود، مادر مهارتهای ارتباطی دیگر است و اگر بتوانیم این مهارت را در خودمان تقویت کنیم، بهتر میتوانیم با دیگران هم ارتباطی موثر برقرار کنیم.
روش ایجاد لیستهای کاری قابل انجام
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
دیدگاهتان را بنویسید