چگونه می توان کسی شد که همکاری او در تیم با دل و جان باشد؟
آیا با دل و جان همکاری می کنید ؟ ممکن است که اخلالی در کار تیم ایجاد نکنید اما این به آن معنی نیست که به نفع تیم کار می کنید. آیا برای اعضای تیم خود همکاری به ارمغان می آورید و بر حاصل کار آنها می افزایید و این کار را برای همه حتی کسانی که خوشتان نمی آید می کنید؟
آیا کاری می کنید که بر تلاش و کوشش دیگران افزوده شود؟ یا اینکه حضور شما در تیم باعث کندی کارها و کاهش کارایی تیم می شود؟اگر پاسخ این پرسش هار ا نمی دانید با همکاران تیمی خود صحبت کنید.
۱- به این فکر باشید که همه برنده شوند.
سلیمان نبی می فرمود: آهن را آهن تیز می کند و آدم را آدم.
معمولا وقتی که با دل و جان با دیگران همکاری می کنید خودتان برنده می شوید، دیگران برنده می شوند تیم هم برنده می شود. سراغ کسی بروید که در تیم شماست و پیش از این او را رقیب خویش می دانسته اید.حال راه حل هایی بیابید که اطلاعات خود را مبادله کنید و با یکدیگر طوری کار کنید که نفع آن هم به شما برسد و هم به تیم.
۲- مکمل دیگران باشید.
راهی دیگر برای همکاری موثر پیوستن به کسی است که او ضعف های شما را نداشته باشد و شما ضعف های او را . کسانی دیگر را بیابید که از نظر دانش و تبحر مکمل شما باشند و باهم کار کنید.
۳- مصلحت تیم را از مصلحت خود فراتر ببینید.
عادت کنید که به مصلحت تیم بیندیشید. برای مثال این بار که در جلسه ای شرکت می کنید که برای حل مسئله ای تشکیل شده است و هر کس راه حلی پیشنهاد می نماید، به جای اضافه کلام از خود بپرسید که اگر در جلسه حضور نداشتید چه نتیجه ای بدست می آمد. اگر جریان گفتگو بدون حضور شما بهتر پیش می رفت میدان را برای دیگران باز کنید.
قسمتی از کتاب ۱۷ اصل کار تیمی- جان مکسول
این مطلب چه میزان برای شما مفید بود؟
میانگین امتیاز / 5. تعداد نظرات:
احتمالاً از مطالب زیر هم خوشتون بیاد:
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
3 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
خیلی عالی بود ، ممنونم ازتون خیلی زیاد
خسته نباشید مطلب مفید و آموزنده ای بود مرسی
سایت خوبی دارین و پر محتوا تبریک میگم کار منم راه افتاد
با تشکر ویژه